vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pride

Pride on todella upea juhla täynnä rakkautta. Tänä aikana satoja, ellei tuhansia, ihmisiä kulkee Pride-kulkueissa, jotka yleensä järjestää yleensä kukin kunta kussakin kaupungissa. Pride on aikaa, jolloin ihmiset osoittavat, että he puolustavat kaikkien ihmisten yhtäläistä arvoa HLBT+:sta, alkuperästä, suuntautumisesta tai ulkonäöstä riippumatta. Pridea juhlitaan kaikkialla maailmassa ja se tapahtuu yleensä kesällä. Festivaalit ja kulkueet toistuvat joka vuosi, joten jos vastoin oletusta onnistut missaamaan Priden, sinun ei tarvitse huolehtia – se järjestetään taas ensi vuonna! Jos jäit juuri pois maasi pääkaupungin Pride-kulkueesta, on suuri todennäköisyys, että paraati järjestetään läheisessä kaupungissa, jos se ei liian kaukana.

Pride 2024: Rakkauden, tasa-arvon ja juhlinnan aika!


Oletko aikonut osallistua ystäväsi kanssa tämän vuoden Prideen eli Pride 2024:een? Ihanaa, hauskaa, onnittelut, onpa hyvä juttu! Kuten sanottua, Pride ei ole vain tärkeä juhla ja tärkeä festivaali, johon kannattaa osallistua, se on myös todella hauskaa! Kaikenlaiset ihmiset tapaavat, ihmiset tulevat pukeutuneina kaikenlaisiin vaatteisiin ja vempaimiin, joita et edes uskonut olevan olemassa. Ihmiset voivat tulla pukeutuneena aivan kuten kouluun ja töihin, jotkut ihmiset tulevat täysin maalattuina kaikkiin sateenkaaren väreihin ja toiset pukeutuvat johonkin värikkääseen, ehkä eläinkuosiin tai vastaavaan. Useimmat ihmiset haluavat yleensä heilutella lippujaan, toiset kiinnittävät Pride-tarroja sähkökaappiin ja lyhtypylväisiin, toiset huutavat ja ulvovat onnesta ja naurusta. Ihmiset yksinkertaisesti reagoivat eri tavalla festivaaleihin ja kulkueeseen.

Mikä Pride oikein on?


Pride on kansainvälinen liiek ja juhla, joka edistää HBTQ+-henkilöiden ylpeyttä, näkyvyyttä ja tasa-arvoisuutta. Se on vuosittain järjestettävä tapahtuma kulkueineen ja festareineen, jolloin ihmiset kaikkialla maailmassa juhlivat HBTQ+-yhteisöä ja edistävät HBTQ+-asioiden näkyvyyttä ja oikeuksia. Ja kannattaa toki mainita sekin, että se on todella hauska juhla!

Milloin Pride järjestetään?


Tarkkaa tietoa seuraavista Pride-festareista on vaikeaa sanoa, sillä niitä järjestetään eri ajankohtina eri puolilla maailmaa ja maatamme. Yleensä useimmat Pride-tapahtumat järjestetään kesän aikana, toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Helsingin Pride järjestetään yleensä heinäkuun lopussa tai elokuun alussa, joten kannattaa pitää silmällä sitä ajankohtaa.

Löydä täydellinen Pride-asusi Partykingiltä


Mikset osallistuisi tämän vuoden Pride-festivaaliin ja pukisi päällesi jotain todella hauskaa ja värikästä? Meiltä Partykingiltä löydät paljon, ellei koko joukon siistejä ja hauskoja asuja ja vaatteita Pride-kategoriastamme: Pride-vaatteet. Täältä löydät erittäin suuren ja huolella valitun valikoiman hameita, sukkahousuja, paitoja, hauskoja mankineja, pukuja, kokovartalopukuja, t-paitoja ja takkeja. Jos meidän pitäisi kirjoittaa ylös kaikki, mitä meillä on tässä kategoriassa, tämä teksti olisi laittoman pitkä. Ihastuttavasta vaatekategoriastamme löydät toisin sanoen kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen Pride-juhlaan vuonna 2024. Sillä ei yksinkertaisesti ole väliä, haluatko pukeutua vain vähän, tavallisesti, melko paljon vai tosi paljon - tässä on vempaimet sinulle. Olipa kyseessä frakki, tavallinen värikäs t-paita tai pelkät sukkahousut, jotka mielestäsi sopivat festivaaleille, lupaamme, että jokaiselle löytyy jotakin!

Levitä sanomaa Pride-tarrojen avulla


Kategoriassamme Pride-tarrat löydät kaikenlaisia tarroja, joista olet koskaan unelmoinut, siis Pride-muodossa! Täällä ei ole vain yksi, kaksi tai kolme tarraa, vaan koko joukko. Tarrat esimerkiksi sydämen muotoisina, lipun muotoisia tai tavallisia ja hauskoja tarroja tekstillä ja sukupuolisymboleilla. Tarroja voit käyttää mihin haluat: voit halutessasi kiinnittää ne jokaisen kasvoille, lähimpään lyhtypylvääseen tai sähkökaappiin, pyörään, autoon tai reppuun. Pride-tarrojamme on saatavilla niin monia eri malleja, jotta kaikki ihmiset ympäri maailmaa voivat löytää sellaisen, josta he pitävät.

Löydä kaikki tarvitsemasi Pride-kulkueesseen Partykingiltä


Onko sinulla ehkä vähän huono mielikuvitus ja mietit, mikä voisi olla parasta ostaa, jos aiot osallistua paikalliseen Pride-kulkueeseen? Ei hätää, Partykingin Pride-asiantuntijamme ovat varmistaneet, että kaikki asiaankuuluvat laitteet ja tuotteet ovat kategoriassa: Pride-kulkue. Tästä kategoriasta et löydä vain yhtä ja kahta pientä tavaraa, täältä löydät jättimäisen valikoiman kaikkea suurista bannereista upeisiin vaatteisiin, asusteisiin, sateenvarjoihin, koruihin ja paljon muuta. Emme uskalla edes arvata, kuinka monta tuotetta meillä on siellä, koska niitä on melkein pelottavan paljon. Joten jos sinun ja ystäviesi on vaikea tietää, mitä hankkia Pride-festareihin tai Pride-kulkueeseen – ei hätää, anna meidän auttaa!

Lippuja, koruja ja tarvikkeita Pride-festareille


Monet ihmiset käyttävät Pridea juhliessaan lippuja! Missä sanotaan, että sinun ei pitäisi käyttää sitä osallistuessasi? Ei missään, joten hanki Pride-lippusi - sen mallista riippumatta - verkosta meiltä Partykingiltä ja varmista, että sinut todella nahdään. Tässä on kokonainen kasa Pride- ja trans-lippuja monen kokoisina ja mallisina. Jos haluat hieman "valkaistua", löytyy tavallisia käsilippuja ja pienempiä kangaslippuja, jotka sopivat täydellisesti. Haluatko heiluttaa hieman enemmän ja ehkä juhlia hieman kovemmin? Ei hätää, siellä on paljon hienoja ja erittäin suuria lippuja, joita tuskin pystyt kantamaan. Lippuja on saatavana sekä Pride- että trans-versioina, ja niissä on monia värejä, jotka herättävät minkä tahansa paikan uudelleen henkiin. Oletko sinä se, joka tykkää olla hiiieman parempi kuin kaikki muut? Mikset ostaisi kotiin meidän 3 x 10 metrin kokoista Pride-lippuamme, jonka kantamiseen pitää osallistua koko kaveriporukka? Arvaa vain, oletteko sen avulla Pride-kulkueen kuninkaita ja kuningattaria.

Meiltä KAIKKI Helsingin Prideen


Meiltä Partykingiltä löydät myös todella siistejä, värikkäitä ja sopivia koruja ja kynsiä, jotka tekevät sinusta todellisen kuningattaren! Täältä löytyvät kynnet ja kynsilakat, jotka tekevät kynsistäsi lähes korvaamattomia! Löydät myös irtokynnet, jos et halua maalata itse tai jos ne saattavat olla mielestäsi hieman liian lyhyet. Yksisarviskimalteemme voi myös tehdä kynsistäsi todella kauniit ja värikkäät. Älä anna nimen hämätä, ne sopivat yhtä hyvin myös Pride-tarkoituksiin! Jos katsot hieman lisää, löydät myös korukategorian, joka sisältää kaiken, mistä voit koskaan haaveilla korujen osalta. Täältä löydät kauniita rannekoruja, pinssejä, rannekkeita, kaulakoruja, sormuksia ja paljon muuta. Jos esimerkiksi etsit punottua nauhaa, meillä on niitä kasa. Ne ovat myös käsintehtyjä, mikä nostaa hieman pistemäärää. Jos etsit kaulakoruja, meillä on paljon erilaisia kaulakoruja kaiken maailman malleina. Kaulakoruissa voi olla metallic-pinta, mattapinta tai vain tavallinen pinta. Se riippuu vain siitä, mikä on mielestäsi parasta. Tässä on kaikenlaisia koruja, jotka tekevät sinusta todellisen Pride-kuningattaren tai Pride-kuninkaan!

Tee Pride-asustasi täydellinen juhlavilla asusteilla


Meillä on myös koko joukko Pride-asusteita, jotka lisäävät sitä jotakin Pride-asuusi. Meiltä löydät paljon hauskoja, tyylikkäitä ja värikkäitä hattuja, henkselit, rusetit, peruukit, erilaisia ja -mallisia laseja, pillejä, värejä, sateenvarjoja ja tiaroja. Täällä on niin paljon Prideä, että saatat melkein pyörtyä. Etsitpä sitten pieniä vempaimia, paljon vempaimia tai vain pientä peruukkia, löydät nämä vempaimet täältä. Mikset kokoaisi ystäväsi, hankkisi nipun peruukkeja erilaisissa iloisissa väreissä ja rokkaisi Pride-kulkuetta 2024? Jos olette poikaporukka, voitte saapua paikalle todella raikkaina ja tyylipuhtaina jokaisen värikkäiden puvunhattujen ja henkselien kanssa, valkoiseen asuun yhdistettynä.

Juhli rakkautta ja levitä sanomaa vuoden 2024 Pride-festareilla


Riippumatta siitä, mitä Prideen liittyvää etsit, löydät sen taatusti täältä Partykingiltä! Anna meidän tehdä sinuun vaikutus uskomattoman suurella ja upealla valikoimallamme ja tehdä Pride-ajastasi kaunis muisto! Sillä ei yksinkertaisesti ole väliä, etsitkö lippuja, koruja, vaatteita, pukuja, peruukkeja tai mitä tahansa muuta – me Partykingillä järjestämme sen puolestasi! Tervetuloa löytämään Pride-tuotteesi täältä meiltä – nopeasti, edullisesti ja helposti! Rauhoitu ja anna rakkauden virrata Pride-festivaaleilla 2024!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat