Hem
Baaritarvikkeet Drinkkitarvikkeet

Drinkkitarvikkeet

Kuulutko sinä niihin, joiden mielestä lasi on puolityhjä eikä puolitäysi? Kun sinulla on käytössäsi Partykingin drinkkitarvikkeet, sillä ei ole mitään väliä, sillä drinkkisi tulee joka tapauksessa olemaan hieno. Tähän kategoriaan olemme keränneet tarvikkeet sinulle, jonka mielestä sateenvarjodrinkki ei ole oikea ilman sateenvarjoaan.

Tarjoamme suuren määrän nerokkaita, älykkäitä ja hauskoja drinkkitarvikkeita. Täältä löydät cocktailtikut, jäämuotit, juomapillit, drinkkitikut, juoma-annostelijat, olutbongit ja paljon muuta. Olutbongi – myös nimellä beer bong tunnettu – on se optimaalinen tarvike, kun olet hyvin janoinen villissä bileissä. Juomapillisilmälasit ovat äärimmäinen juhlatunnelman kohottaja. Jäämuotit hauskoilla tai hävyttömillä muodoilla antavat lisämaustetta kaikenlaisiin juomiin. Meillä on ehkäpä markkinoiden laajin valikoima jäämuotteja, jotta voisit helposti löytää yhden tai useamman suosikin.

Itse drinkkien valmistamiseen meillä on sekä drinkkisekoituksia että shottimakuaineita, jotka maistuvat karkilta! Valmiiden drinkkiseoksiemme ansiosta sinun ei tarvitse olla käynyt baarimikkokoulutusta voidaksesi sekoittaa julman maistuvia drinkkejä vaikuttuneille vieraillesi. Voit heittää drinkkikirjasi mäkeen ja keskittyä drinkkisekoituksissasi ainoastaan oikeaan määrään alkoholia. Jos drinkistä sattuisi tulemaan liian vahva, voit lisätä siihen drinkkisekoitusta.
Lue lisää