vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pride-kulkue

Pride-kulkue, joka tunnetaan myös Pride-festivaalina tai Pride-paraatina, on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka tukee, ylistää ja juhlistaa homoseksuaaleja, biseksuaaleja, transseksuaaleja ja queer-henkilöitä (HLTB). Tapahtumasta on muodostunut juhlava ja aktiivinen lisä ihmisille eri puolilta maailmaa, jotka haluavat ilmaista seksuaalisuuttaan ja pitää hauskaa yhdessä. Tämän lisäksi Pride-kulkueessa on mukana aimo annos HLTB-liikkeen historiaa ja merkitystä. Jos haluat osallistua Pride-kulkueeseen, löydät meiltä sopivat tuotteet, jotta voit pukeutua sateenkaaren väreihin ja osoittaa tukesi osallistumalla juhlallisuuksiin.

Pukeudu sateenkaaren väreihin ja näytä tukesi


Jos haluat liittyä Pride-kulkueeseen, Partykingiltä löydät sopivat tuotteet voidaksesi pukeutua sateenkaaren väreihin ja osoittaa tukesi. Partykingiltä löydät kaikenlaisia asusteita, jotka sopivat käytettäväksi Pride-kulkueessa. Muistathan, että tässä tapahtumassa ei ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa pukeutua, kunhan vain tuet yhtäläisiä oikeuksia seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Useimmat osallistujista päättävät kuitenkin pukeutua voimakkaisiin väreihin ja erityisesti sateenkaaren väreihin, joka symbolina edustaa HLTB-liikettä.

Luo oma tyylisi Pride-kulkueeseen Partykingin avulla


Partykingiltä löydät laajan valikoiman asusteita, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi Pride-kulkueessa. Neonvärit, peruukit, hauskat aurinkolasit ja muut hassut asusteet ovat lähes välttämättömiä, mutta myös liput ja muut tarvikkeet sopivat erinomaisesti luomaan oikeanlaista tunnelmaa. Valittavanasi on myös lippuja ja muita symboleita, jotka edustavat HLTB-yhteisöä.

Vaatteet Pride-kulkueeseen


Tarjoamme myös laajan valikoiman vaatteita, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi Pride-kulkueessa. Haluatpa valita hameen, puvun, muun asun tai viitan, meiltä löydät jotakin sopivaa. Voit päättää sulautua värikkääseen joukkoon tai luoda näyttävämmän ja ainutlaatuisemman tyylin.

Viimeistele tyylisi asusteilla


Jotta Pride-kulkueasussasi olisi sitä jotakin, me Partykingillä tarjoamme tyylikkäitä asusteita. Osta puhalluspilli, jotta muut kuulevat sinut, heitä sateenkaarilippu harteille tai maalaa kasvot kirkkain värein, glitteriä ja neonvärejä unohtamatta!

Pride-kulkueen historia ja siihen liittyvä aktivismi


Pride-kulkueessa ei ole kyse vain juhlavasta tunnelmasta, vaan mukana on myös aimo annos aktivismia, ja se liittyy HLTB-liikkeen historiaan. Osallistumalla Pride-kulkueeseen voit osoittaa tukesi ja olla osa tärkeää kamppailua kaikkien ihmisten tasa-arvoisten oikeuksien puolesta heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta.

Pride-kulkueen historia Ruotsissa


Pride-kulkue on ollut osa ruotsalaista HLTB-kulttuuria 70-luvulla järjestetystä ensimmäisestä tapahtumasta alkaen. Nykyisin kaikkialla maassa järjestetään yli 50 Pride-kulkuetta vuosittain. Tämä tarjoaa sinulle ja ystäville mahdollisuuden osallistua ja näyttää, että yhdessä me olemme vahvoja.

Liity mukaan ja levitä iloa ja yhteisöllisyyden tunnetta


Paras tapa osallistua Pride-kulkueeseen on levittää iloa, nauraa ja olla iloinen. Voit osallistua paraatin aikana järjestettäviin erilaisiin tapahtumiin ja saada niistä elinikäisiä muistoja. Voit olla mukana luomassa mahtavan kokemuksen osallistumalla kulkueeseen ja juhlimalla muiden kanssa.

Tukholman Pride – Upea HLTB-yhteisöä juhlistava tapahtuma


Mikset osallistuisi Tukholman Prideen? Se on mahtava HLTB-yhteisöä juhlistava festivaali. Osallistu värikkäisiin paraateihin, kuuntele inspiroivia puheita ja koe monimuotoinen tapahtuma, jossa juhlitaan rakkautta ja tasa-arvoisuutta. Koe sykkivä tunnelma ja osoita tukesi HLTB-oikeuksia kohtaan tässä upeassa tapahtumassa pukeutuen Partykingiltä tilaamisiisi tyylikkäisiin Pride-vaatteisiin!

Meiltä kaikki tarvitsemasi osallistuessasi juhlallisuuksiin


Partykingiltä sinä ja ystäväsi löydätte kaiken tarvitsemanne voidaksenne osallistua juhlallisuuksiin. Tarjoamme nopean toimituksen ja mahtavat hinnat. Anna meidän auttaa sinua osallistumaan ikimuistoiseen ja värikkääseen elämykseen!
Lue lisää