Sivun alkuun
Aloitussivu > Juhlatarvikkeet >
Näytä koko kuvaus

Juhlatarvikkeet

Kaikesta tulee hauskempaa, jos lapsenmieli on tallella! Lastenjuhlat eivät ole suinkaan ainoat, joista tulee entistä hauskemmat juhlatarvikkeiden avulla. Myös aikuiset haluavat hassutella, kun on juhlista kysymys. Uskallamme jopa väittää, että 100 vuotta täyttävä syntymäpäiväsankari haluaa juhliinsa ilmapalloja, konfettia ja viirinauhoja. Upea partyhattu on tietenkin kuin piste iin päällä.

Ei ole sattumaa, että kutsumme itseämme nimellä Partyking. Tarjoamme reilusti yli 200 hauskaa ja enemmän tai vähemmän kätevää juhlatarviketta kaikkiin mahdollisiin juhliin ja kekkereihin. Jos haet koristeita ja tarvikkeita kattaukseen, meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset. Ilmapallot, konfetti, kynttilät, serpentiinit, kakkukoristeet – miten ikinä haluatkin koristella kotisi juhlaa varten, meiltä löydät siihen tarvitsemasi tuotteet. Erityisen ylpeitä olemme piñatoistamme. Lähde mukaan eteläamerikkalaiseen perinteeseen tilaamalla piñata meiltä!

Alakategoriasta Ruoka & Juoma löydät laajan valikoiman makeisia, pikkupurtavaa ja juomia juhliin, joissa on ainoastaan aikuisia osanottajia. Polttarit eivät ole täydelliset ilman räväköitä tarvikkeita. Juhliin, jotka kestävät pitkälle yöhön, suosittelemme puolestaan glowsticks-tuotteitamme. Käytä itsevalaisevaa ranneketta näkyäksesi pimeässä. Anna glowstick hänelle, josta olet kiinnostunut, ettet kadottaisi häntä näkyvistä juhlahumussa.

Alakategoriat

Suodatin

Näytetään 11432 tuotetta
castle