Sivun alkuun
Näytä koko kuvaus

Makeiset

Järjestä juhlat ja iske hampaasi nostalgiaan, nykyaikaan tai tulevaisuuteen! Vaikka et olisikaan suunnitellut juhlaa, meillä on hyviä syitä sellaisen järjestämiseen. Meillä on karkkeja ja makeisia kaikilta ajoilta; kuplivat juomat, eläimelliset makeiset ja puruvarmat klassikot ovat aina saatavilla verkkokaupastamme Partyking.fi. Tästä kategoriasta löydät pieniä herkkupaloja pääsiäismunan tai joulusukan täyttämiseen, kuten myös suurempia makeisia visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Erityisesti muotoiltu pikkupurtava tiettyyn juhlaan sekä kekseliäät pastillit ovat hienoa taidetta, jolle olemme omistautuneet satakaksikymmentäprosenttisesti. Karkkitarjonnalla, joka voisi saada jopa Hannun ja Kertun pyörtymään, me verkkokaupassa Partyking tarjoamme kaikkea mahdollista lastenkekkereihin sopivista värikkäistä ja söpöistä karkeista alkaen aina tuhmempiin ja kovempiin tikkareihin, jotka on tarkoitettu lapsilta kiellettyihin tilaisuuksiin.

Meillä on toimittajia Suomesta Yhdysvaltoihin, mikä merkitsee sitä, että tarjoamme maailman parasta vain muutamalla klikkauksella. Rapeat perunalastut ruokaisalla maulla, purukumit kaikissa muodoissa ja vaahtokarkit purkissa muodostavat tien kaikkein luovimpaan kekkeripöytään, mitä vieraasi koskaan ovat nähneet ja päässeet pureskelemaan!

Kukapa ei muistaisi karkkipusseja merkiltä Bonbon ja sen karkkeja klassisine makuineen, kuten ”Kaatissäkki”, ”Lokin läjäys”, ”Rotan rykäisyt”, ”Härskit sillit” ja ”Linnun löysät”. Kaikki alkoi Tanskassa, kun Bonbonilla oli toisen maailmansodan jälkeen vaikeuksia saada käsiinsä suklaata. Silloin yritys alkoi sen sijaan valmistaa karkkeja ja keksi nämä paheksuttavat nimet karkkipusseihinsa. Yrityksen makeiset tulivat suosituiksi 90-luvulla, kun joitakin 80-luvun makuja julkaistiin uudelleen. Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta meiltä Bonbonin makeisia, joilla on kiistanalaisia nimiä, kummallisia muotoja ja erikoisia makuja.

Meiltä voit ostaa myös Hockeypulver-jauhetta, joka oli suuri klassikko 90-luvulla. Hockeypulver on salmiakkijauhetta, joka on pakattu kannelliseen muovirasiaan. Saatavana myös mauissa kirpeä ja Fizzy Bubble.

Meillä on myös muita klassikoita, kuten Refresher Bruskola sinulle, joka pidät tästä supermakeasta hedelmätoffeesta. Etsiessäsi karkkia lahjaksi lakkiaisiin, meillä on karkkitutti, joka sopii mainiosti lakkiaislahjaksi. Tai mikset ostaisi Cloetta Godishuset - karkkitaloa lahjaksi annettavaksi. Karkkitalo on söpö pieni lahjalaatikko, joka sisältää useita erilaisia makeisia. Se on ihanteellinen antaa lahjaksi jouluna, pääsisäisenä tai söpönä syntymäpäivälahjana.

Meiltä löydät monia klassikoita, kuten salmiakkikarkkeja sisältävä tablettiaski Salt i Sol, jonka monet varmasti tunnistavat. Meillä on myös klassisia purukumeja, kuten Jenka, Shake, Hubba Bubba, Banana Split ja Filmtuggummi. Ja jos pidät lakritsista ja salmiakista, sinulla on paljon valinnan varaa, kuten Turkinpippuri, lakritsinauha ja muut lakritsimakeiset.

Alakategoriat

Suodatin

Näytetään 368 tuotetta
castle