TOIMITUSINFOA

Me Partyking.fi:llä teemme kaikkemme, että saisit tavarasi niin pian kuin mahdollista! Kaikki tilaukset, jotka on tehty ennen klo 15 pyhättömänä arkipäivänä ja jotka sisältävät ainoastaan varastotuotteita, pakataan ja lähetetään samana päivänä. Emme toimita Ahvenanmaalle. Huomioithan, että emme lähetä paketteja ruotsalaisina juhlapyhinä.

Postin arvioima toimitusaika

  • 2-3 arkipäivää Postinumeroihin 99990, 99930 ja 99490 on toimitusaika 4 arkipäivää.

Postin toimitus toimipisteeseen  4,90 €

Tilauksesi lähetetään meiltä seurantanumeron kera, saat seurantanumeron, jolla voit helposti seurata pakettiasi ja nähdä, milloin se on tullut noutopaikkaasi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa. Noutaaksesi pakettisi tulee sinulla olla mukanasi lähetyskoodi, jonka sait saapumisilmoituksessa, sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Normaali toimitusaika tuotteille, joita on varastossa, on 2-3 arkipäivää. Tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15.00 lähetetään meiltä samana päivänä! Ilmainen toimitus yli 50 € ostoihin.

Ilmainen toimitus yli 50 € ostoihin.

Kun ostoksiesi summa ylittää 50€, tarjoamme toimituskulut (4,90 €).

Postin kotiinkuljetus 9,90 €

Postin kotiinkuljetuksella saat tilauksesi toimitettuna suoraan kotiovellesi 2 tunnin toimitusikkunalla. Saat tekstiviesti-ilmoituksen, jonka avulla valitset toimituspäivän ja -ajan kuntasi vaihtoehtojen mukaisesti. Toimitus kestää 2-3 arkipäivää.

Postin toimitus yritykselle 9,90 €

Jos tilaat yrityksenä tai kuntana, on sinulla mahdollisuus valita Postin yrityspaketti, tuolloin paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen kello 8.00-16.00 välisenä aikana.

Expresskäsittelyn 2,90 €

Valitessasi Expresskäsittelyn kassalla tilauksesi siirtyy käsittelyyn välittömästi ja siten tilauksesi lähetetään meiltä mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika postinumeroosi on edelleen sama. 
castle