Toimitustiedot

Odottaminen on tylsää. Ja me vihaamme tylsyyttä. Teemme kaikkemme saadaksemme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Kun teet ostoksia meiltä, et koskaan odota liian kauan - odotatpa jotain hyvää vai et.

Teemme parhaamme lähettääksemme kaikki arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset. Jotta tilauksesi olisi etusijalla jonossa, suosittelemme pikakäsittelyä. Emme toimita Ahvenanmaalle. Huomioithan, että emme lähetä paketteja ruotsalaisina juhlapyhinä.

Postin arvioima toimitusaika

  • 2-3 arkipäivää
  • Postinumeroihin 99990, 99930 ja 99490 on toimitusaika 4 arkipäivää

Postin toimitus Toimipisteeseen 4,90 €

Tilauksesi lähetetään meiltä seurantanumeron kera, saat seurantanumeron, jolla voit helposti seurata pakettiasi ja nähdä, milloin se on tullut noutopaikkaasi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa. Noutaaksesi pakettisi tulee sinulla olla mukanasi lähetyskoodi, jonka sait saapumisilmoituksessa, sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Normaali toimitusaika tuotteille, joita on varastossa, on 2-3 arkipäivää. Tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15.00 lähetetään meiltä samana päivänä! Ilmainen toimitus yli 100 € ostoihin.

Postin Kotiinkuljetus 9,90 €

Postin kotiinkuljetuksella saat tilauksesi toimitettuna suoraan kotiovellesi 2 tunnin toimitusikkunalla. Saat tekstiviesti-ilmoituksen, jonka avulla valitset toimituspäivän ja -ajan kuntasi vaihtoehtojen mukaisesti. Toimitus kestää 2-3 arkipäivää.

Postin toimitus Yritykselle 9,90 €

Jos tilaat yrityksenä tai kuntana, on sinulla mahdollisuus valita Postin yrityspaketti, tuolloin paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen kello 8.00-16.00 välisenä aikana.

Kotiinkuljetus Budbee 5,90 €

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovellesi arkisin kello 16.00-22.30 välillä. Voit itse päättää jos Budbee koputtaa, soittaa ovikelloa tai jättää paketin oven ulkopuolelle. Arvioitu toimitusaika riippuu siitä, millä postinumero alueella asut, näet sen kassalla kun teet tilauksen.

Pakettiautomaatti Budbee, 4,90 €

Tilauksesi toimitetaan pakettiautomaattiin, saat tekstiviestillä koodin jolla voit noutaa sinun paketin. Tämä vaihtoehto on näkyvillä jos huolitsija toimittaa sinun postinumeroon ja tilaus mahtuu pakettiautomaattiin. Toimitusajan näet kassalla kun olet täyttänyt kaikki toimitustiedot.

Lisävalinta: Expresskäsittelyn 2,90 €

Jos valitset vaihtoehdon Pikakäsittely kassalla, tilauksesi tulostetaan välittömästi käsiteltäväksi, jolloin tilauksesi voidaan lähettää mahdollisimman nopeasti. Huomio, että toimitusaika on yhä 2-3 arkipäivää. Tämä ei siis vaikuta toimitusaikaan.