fiberoptisk-led-hoodie-1
fiberoptisk-led-hoodie-2
fiberoptisk-led-hoodie-3
fiberoptisk-led-hoodie-4
fiberoptisk-led-hoodie-5
Asiakaskuva
kb-fiberoptisk-led-hoodie-6
Asiakaskuva
kb-fiberoptisk-led-hoodie-7
Asiakaskuva
kb-fiberoptisk-led-hoodie-8
Täydellinen lisäys Burning Man -festareille mukaan otettavaksi! Tämä muodikas huppari on sekä uniikki, että todella siisti. Se päälläsi voit olla se, joka todella erottuu joukosta festivaaleilla tai seuraavissa (rave)juhlissa. Tämä kuituoptinen LED-huppari on sekä UV-reaktiivinen, että loistaa pimeydessä!

Tämä fantastinen ja hihaton huppari on täydellinen syksy- ja talvikauden asuste, joka pitää sinut lämpimänä, jolloin voit jakaa lämpöäsi myös ympärilläsi oleville ja tärkeille ihmisille. Muu yleisö tulee hämmästymään upean fantastisesta asuvalinnastasi! Voit yhdistää sen meidän kuituoptisiin LED-kenkiin ja olet taatusti tyylikkäin kaveri tapahtumassa, häissä, whitepartyissä tai miksei jopa rekrymessuilla.

Huppari on valmistettu kuituoptisesta valkoisesta kankaasta ja siinä on mustia yksityiskohtia kun sitä ei ole valaistu, ja se loistaa eri väreissä kun aktivoit kankaan sisäänrakennetun kaukosäätimen avulla. Kangas koostuu synteettisestä kangassekoitteesta, jossa on sadoittain kuituja ommeltuna kankaaseen, joita ei näe, ennen kuin niissä on valo päällä. Kangas on hieman jäykempää kuin tavallinen puuvillakangas, mutta silti todella mukava päällä.

Tietoja Kuituoptisesta LED-hupparista:
  • Koot: Small, Medium, Large ja X-Large
  • Sisältää: Hupparin hupulla, USB-johdon ja kaukosäätimen
  • Irrotettava ja ladattava Li-Ion 3,7 V/550 mAh akku sisältyy tuotteeseen
  • Sis. käyttöohjeen
  • Materiaali: Kuituoptinen kangas
  • Akunkesto: 4-8 tuntia valotilan valinnan mukaan
  • Pesuohje: Suositellaan käsinpesua saippualla ja lämpimällä vedellä, ei kestä konepesua
Tuotenro 67110

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

3

Tägit