Valikko

Kuituoptinen LED Huppari

249,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Lisätarvikkeet

Kuituoptiset LED Kengät

Valkoinen 44
49,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Tuotekuvaus

Täydellinen lisäys Burning Man -festareille mukaan otettavaksi! Tämä muodikas huppari on sekä uniikki, että todella siisti. Se päälläsi voit olla se, joka todella erottuu joukosta festivaaleilla tai seuraavissa (rave)juhlissa. Tämä kuituoptinen LED-huppari on sekä UV-reaktiivinen, että loistaa pimeydessä!

Tämä fantastinen ja hihaton huppari on täydellinen syksy- ja talvikauden asuste, joka pitää sinut lämpimänä, jolloin voit jakaa lämpöäsi myös ympärilläsi oleville ja tärkeille ihmisille. Muu yleisö tulee hämmästymään upean fantastisesta asuvalinnastasi! Voit yhdistää sen meidän kuituoptisiin LED-kenkiin ja olet taatusti tyylikkäin kaveri tapahtumassa, häissä, whitepartyissä tai miksei jopa rekrymessuilla.

Huppari on valmistettu kuituoptisesta valkoisesta kankaasta ja siinä on mustia yksityiskohtia kun sitä ei ole valaistu, ja se loistaa eri väreissä kun aktivoit kankaan sisäänrakennetun kaukosäätimen avulla. Kangas koostuu synteettisestä kangassekoitteesta, jossa on sadoittain kuituja ommeltuna kankaaseen, joita ei näe, ennen kuin niissä on valo päällä. Kangas on hieman jäykempää kuin tavallinen puuvillakangas, mutta silti todella mukava päällä.

Tietoja Kuituoptisesta LED-hupparista:
  • Koot: Small, Medium, Large ja X-Large
  • sisältää: Hupparin hupulla, irrotettavat ja ladattavat paristot ja sisäänrakennetun kauko-ohjauksen, USB-johdon
  • Materiaali: Kuituoptinen kangas
  • Käyttöaika: 4-8 tuntia, riippuen valojen käytöstä
  • Pesuohje: Suosittelemme käsinpesua saippualla lämpöisessä vedessä, ei kestä konepesua.

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0