vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Hauskat Kapineet

Hauskat Kapineet

Kaikkihan me olemme lapsia sisimmässämme. Ei kai ole olemassa mitään, mikä on niin kivaa kuin hauskat kapineet, joilla voidaan pelata, leikkiä tai pelotella ihmisiä? Jos sinä olet, aivan kuten mekin, henkilö, jolla on paljon kujeita hihassaan, tulet rakastamaan hauskoja kapineitamme! Vai mitä sanoisit seuraavista: pilailuvälineet, hauskat vempaimet kodin koristelemiseen, tekniset gadgetit, keräilykapineet, hauskat ja räväkät vaatteet, seurapelit, hauskat kirjat, kannattajakapineet, USB-vempaimet, kotelot ja kuoret kännyköille ja tableteille, pehmolelut ja paljon muuta? Juuri niin, tästä listasta voidaan tehdä pitkä, sillä valikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla tuotteilla.
Tiedustelijamme etsivät jatkuvasti uusimpia kapineita. Riippumattomien (erään harjoittelijamme tekemien) tutkimusten mukaan verkkokaupassamme Partyking on ehdottomasti netin hauskimmat ja räväkimmät kapineet!

Mikset koristaisi sänkyäsi emoji-tyynyillä? Täällä on emojit, jotka näyttävät kieltään, ja muita emojeita ovat heart eyes, poop, blowing kiss, big teeth smile, sunglasses, laughing with tears, big smile, angry face, blink, tiny tongue ja monkey. Meillä on myös tyylikkäitä emoji-tossuja, emoji-mukeja, emoji-stressipalloja, emoji-sukkia sekä emoji-avaimenperiä.

Niille urheilusta kiinnostuneille, jotka kannattavat Ruotsin maajoukkuetta, meillä on paljon hauskoja kapineita. Meiltä löytyy esimerkiksi kannattajameikkiä keltaisena ja sinisenä, Ruotsi-lippiksiä, sinikeltaisia puhallettavia vasaroita, kannattajaviittoja Ruotsin lipulla, Ruotsin lippu -tatuointeja, sinikeltaisia viikinkikypäriä leteillä, kolmella kruunulla varustettu jääkiekkopusero sinikeltaisena sekä meikkipaletti sinistä ja keltaista.

Jos taas pidät supersankareista, myös tällä teemalla löytyy paljon hauskoja kapineita. Täältä löytyy batman t-paidat, superman-huppari, batman-puku, superman-t-paita, batman-huppari, batman-olkalaukku, superman-esiliina, batman-tyyny, batman-selkäreppu, batman-napit ja batman-neonlamppu.

Kun hauskat kapineet ovat kyseessä, ei kannata olla besserwisser tai teeskennellä olevansa liian hieno näyttämään kujeilevan puolensa. Olitpa sitten nuori tai vanha, mies tai nainen - kaikki voivat löytää jotakin todella viihdyttävää hauskojen kapineiden valikoimastamme. Osta hauska kapine itsellesi tai anna hyvälle ystävälle lahjaksi kapine tai pari. Parasta hauskoissa kapineissa on ehkä se, että ne eivät maksa kovinkaan paljoa. Jos pidät jostakin kapineesta erityisesti, osta niitä kaksi ja pidä toinen itselläsi! Let the fun begin!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat