Tietoa - Partyking.fi

TIETOA PARTYKINGISTÄ

Oletko joskus ollut juhlissa, joissa kaikki tuntuu olevan ihan samanlaista kuin aiemmissakin juhlissa? Niin mekin! Oikeastaan aika tylsää, mutta me Partykingillä voimme tehdä asiaan muutoksen – tarjoamalla kaikkea mahdollista ainutlaatuisten juhlien järjestämiseen. Hauskojen tuotteiden valikoimamme on Pohjoismaiden suurin, joten voimme aina luvata asiakkaillemme tarvikkeet persoonallisten juhlien järjestämiseen. Valikoimamme sisältää kaikkea aina suosituimmista myyntihiteistä uusiin, hieman outoihinkin tavaroihin, jotka saavat juhlaväen vapautumaan ja uskaltautumaan juttusille toistensa kanssa. Jos etsit inspiraatiota juhlien järjestämiseen, löydät meiltä kaiken sen, minkä avulla juhlistasi tulee jännittävämmät kuin kenelläkään muulla.

Tietoa meistä

Kamppailu useampien juhlien järjestämiseksi keskelle arkea alkoi vuonna 2009, kun Partykungen.se lanseerattiin Ruotsissa. Vuonna 2018 lanseerattiin vihdoinkin Partyking.fi, ja nykyään levitämme iloa ja taistelemme tylsyyttä vastaan myös Norjassa ja Tanskassa. Niinpä olemme Pohjoismaiden johtava juhlatarvikkeiden, naamiaisasujen ja lahjojen verkkokauppa, ja avaamisemme jälkeen olemme lähettäneet maailmalle jo yli 3 miljoonaa tilausta tyytyväisille asiakkaillemme. Sanotaanhan, että nauru pidentää ikää, ja me haluamme asiakkaidemme elävän kaikkein pisimpään. 

Partykingin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Gävlessä, ja 5700 m² kokoinen varasto kätkee sisäänsä yli 30 000 tuotetta. Meillä on Disneyn, DC Comicsin, Star Warsin, Marvelin sekä monien muiden hyvin tunnettujen tuotemerkkien ja valmistajien myöntämät harvinaiset lisenssit. Partyking.fi on tietysti Luotettava Verkkokaupan sertifioima.

Partykingin tarina

Olipa kerran poika, jonka nimi oli Joel Svensson ja jonka äiti oli pitkään etsinyt töitä.  Äidin syntymäpäivä lähestyi ja Joel halusi antaa hänelle lahjaksi sen, mitä hän toivoi kaikkein eniten: työpaikan. Silloin hänen päässään alkoi kyteä ajatus yrityksen perustamisesta, jotta hän voisi syntymäpäivälahjaksi työllistää äitinsä. Niinpä maailmalle lanseerattiin yritys nimeltä Partykungen.se, jonka silloisen varaston koko oli vain 20 m² (verrattuna nykyiseen 5700 m² kokoiseen varastoon). Niin äiti sai pojaltaan unelmiensa lahjan – työpaikan! Ja kuten sanonta kuuluu, loppu on historiaa…

Meillä työskentelevät

Paitsi itse partyking Joel Svensson (jota myös toimitusjohtajaksi kutsutaan) sekä varatoimitusjohtaja Jeff Jansson, meillä työskentelee iso ja iloinen joukko työntekijöitä jakaantuneina eri osastoille, kuten varastoon, asiakaspalveluun, ulkoiseen markkinointiin, hallintoon, IT-osastolle, markkinointiin & sosiaaliseen mediaan, ostoihin, verkkokauppatoimintoihin sekä talousosastolle.

Tavoitteemme

Harmaita päiviä, oravanpyörän kolinaa, aikaisia aamuja ja arjen päättymätön palapeli. Kyllä, elämässä on paljon asioita, jotka voivat tuntua kurjilta, ja mikään ei kai ole pahempaa kuin tylsyys? Me Partykingillä olemme päättäneet taistella kaikkea tylsyyttä vastaan. Olemme lääke ankeuteen, puhallamme eloa arkeen ja teemme elämästä yhden suuren juhlan. Sillä kukapa ei kaipaisi enemmän juhlaa elämäänsä? Meidän mielestämme elämä on juhlaa eikä vain harmaata arkea, ja se ajatus näkyy kaikessa, mitä teemme. Se määrittää valikoimaamme, tapaamme työskennellä yhdessä ja jopa sitä, miten vastaamme puhelimeen. Ja tottahan sinäkin haluat olla mukana ja tuoda läheistesi arkeen iloa ja naurua vaikkapa sitten banaaniasulla tai pierutyynyllä? Partyking tekee hauskanpidon helpoksi ja antaa kaikkensa pistääkseen kampoihin tylsyydelle ja harmaalle arjelle. Olemme ylpeitä tärkeästä tehtävästämme: FIGHT BOREDOM!

Omakehu

Vuosien varrella Partyking on saanut vastaanottaa useita huomionosoituksia ja palkintoja.
Muutamia mainitaksemme, vuonna 2015 Dagens Industri nimesi Partykingin Årets digitala gasell -palkinnon saajaksi ja samana vuonna yrityksen perustaja Joel Svensson palkittiin vuoden yrittäjänä Gävlessä ja Gävleborgissa Bollnäsin Eldklotet-gaalassa. Vuonna 2019 Partyking sai ainutlaatuisen kunnianosoituksen Samhalls Visa Vägen -gaalassa henkilöstökulttuuristaan, sillä työskentelemme aktiivisesti työllistääksemme toimintarajoitteisia henkilöitä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@partyking.fi tai soittamaan asiakaspalveluumme numeroon 09 42 45 48 48. HUOM! Puhelinpalvelu on tarkoitettu asiakkaillemme. Myyjiä palvellaan sähköpostitse.

Postiosoite:

Partyking.fi
Box 78
80102 Gävle
Sweden

Partyking.fi (2803217-8) on Partyking AB:n (Org. no 556717-6630) omistama yritys.
castle