vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Tietoa Partyking

Tee tylsästä hauskempaa – ja hauskasta vieläkin parempaa!

Fight Boredom. Se on mottomme kaikessa, mitä teemme, ja siihen panostamme päivittäin. Emmekä koskaan tule antamaan tylsyyden voittaa. Se olisi nimittäin aivan liian tylsää. Mutta hetkinen, englanninkielinen iskulause pohjoismaiselta yritykseltä? Miksipä ei? Emme ota sääntöjä liian vakavasti tai toimi sen mukaan, miten asioita tulisi tehdä. Etkä sinä luultavasti myöskään. Sillä silloin et olisi täällä kanssamme… ja aivan totta, emme tiedä miksi olet täällä. Mutta me tiedämme, miksi me olemme täällä. Me rakastamme juhlia, ilon ja onnen hetkiä ja haluamme antaa kaikille mahdollisuuden nauttia hauskemmasta elämästä.

Taistelu tylsyyttä vastaan alkoi jo vuonna 2009, kun Partyking perustettiin Ruotsissa. Tänään levitämme iloa ja taistelemme tylsyyttä vastaan myös täällä Suomessa, sekä Norjassa ja Tanskassa, ja jatkamme kasvuamme koko ajan. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olemme pian intergalaktisia cheerleadereita, jotka taistelevat koko maailmankaikkeuden tylsyyttä vastaan. Mutta päivä kerrallaan.

Olemme tietysti erittäin tyytyväisiä ja onnellisia menestyksestämme, mutta olemme vielä iloisempia siitä, että niin monet jakavat intohimomme tehdä asioista hieman hauskempia. Että maailmassa on enemmän heitä, jotka kuten me, ottavat ilon vakavasti. Jotka tietävät, että juhlista voi tehdä vielä paremmat ja hauskemmat. Että tuhannet iloa levittävät nerot elävät sillä, että he saavat hymyn ihmisten huulille. Monet meistä kieltäytyvät hyväksymästä tylsää elämää. Ja kun otetaan huomioon kaikki siihen liittyvä nauru, elämästä tulee silloin melko pitkä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@partyking.fi tai soittamaan asiakaspalveluumme numeroon 09 42 45 48 48. (HUOM! Puhelinpalvelu on tarkoitettu asiakkaillemme. Myyjiä palvellaan sähköpostitse).

Postiosoite

Partyking AB
Box 78
Gävle
SE-801 02

Partyking.fi (2803217-8) on Partyking AB:n (Org. no 556717-6630) omistama yritys.