vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Prideliput

Pride-liike tulee alun perin englannin kielen sanoista "gay pride", mikä merkitsee suomeksi "homoseksuaalinen ylpeys", ja se on osa gay-liikettä, joka mainostaa sitä, että ihmisten tulee olla ylpeitä seksuaalisesta identiteetistään. Tämän ilmaisemiseen käytetään erilaisia lippuja. Pride-liikkeen tärkein symboli on sateenkaarilippu ja sen kaikki värit, mikä vastaa kaikkien tasa-arvoisuutta. Jos lähettyvilläsi on esimerkiksi Pride-juhla, Pride-kulkue tai Pride-paraati, huomaat varmasti pian, että useimmat osallistujat käyttävät jonkinlaista sateenkaarenväristä vaatetta tai lippua.

Tutustu Pride-lippujen valikoimaamme

Partyking tarjoaa ylpeästi laajan valikoiman Pride-lippuja, jotka edustavat erilaisia identiteettejä ja HLTB+-yhteisön yhteenkuuluvuutta. Jokaisella lipulla on oma ainutlaatuinen symboliikkansa, joka ylistää ja juhlistaa kaikkien yksilöiden monimuotoisuutta. Haluatpa ilmaista omaa identiteettiäsi tai näyttää tukesi HLTB+-yhteisölle, meiltä löydät itsellesi sopivan lipun.

Sateenkaarilippu

Pride-lippu on HLTB+-liikkeen ikoninen symboli ja edustaa monimuotoisuutta, rakkautta ja solidaarisuutta. Siitä on tullut täräkeä symboli HLTB+-henkilöiden oikeuksien ja tasavertaisen kohtelun juhlistamiseen ja tukemiseen. Juuri sen vuoksi Partyking on ottanut valikoimaansa tämän värikkään lipun – Pride-kulkue on täynnä sateenkaaren värejä.

Kuinka monta väriä Pride-lipussa on?

Tavallisesti Pride-lipussa on on kuusi väriä, kun kyse on perinteisestä sateenkaarilipusta. Sateenkaarilipun vaakasuorat raidat muodostuvat punaisesta, oranssista. Keltaisesta, vihreästä, sinisestä ja violetista väristä. Jokainen väri symboloi eri asiaa ja merkitystä HLTB+-yhteisössä.

Mitä sateenkaarilipun värit tarkoittavat?

Sateenkaarilipun värit edustavat monimuotoisuutta ja osallistavuutta, ja jokaisella värillä on oma merkityksensä. Sateenkaarilipun alkuperäiset värit ovat taiteilija Gilbert Bakerin vuonna 1978 suunnittelemat, ja jokainen väri edustaa yhteisön eri puolia, kuten elämää, kokonaisuutta, auringonpaistetta, luonnollisuutta, harmoniaa ja hengellisyyttä.

Löydät uudet Pride-liput meiltä!

Meiltä löydät tietenkin myös uuden Pride-lipun, joka sisältää transseksuaalien lipun värit ja kuvion vaaleansinisine, valkoisine ja vaaleanpunaisine raitoineen, joka edustaa myös ei-binääristä yhteisöä.

Erilaisia Pride-lippuja

Klassisen sateenkaarilipun ohella on olemassa myös muita lippuja, jotka edustavat tiettyjä HLTB+-yhteisön identiteettejä. Millaisia erilaisia Pride-lippuja on siis olemassa? Tässä on joitakin esimerkkejä:

Lesbojen lippu: lippu, jonka värit edustavat lesbonaisia ja heidän yhteisöään.

Gender Fluid -lippu: lippu, joka edustaa sellaisia ihmisiä, joiden identiteetti vaihtelee miehen, naisen ja/tai neutraalin sukupuoli-identiteetin välillä.

Ei-binäärinen lippu: lippu, joka edustaa ei-binäärisiksi itsensä identifioivia ihmisiä, joiden identiteetti ei ole vain mies tai nainen.

Translippu: lippu, joka symboloi transhenkilöitä ja transyhteisöä.

Bi-lippu: Bi-lippu symboloi biseksuaalisia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita sekä miehistä että naisista.

Valitse täydellinen Pride-lippu meiltä!

Onko mahdollisesti niin, että sinä tai sinä ja ystäväsi aiotte osallistua Pride 2024 -kulkueeseen ensi kesänä? Mahtavaa! Mutta kuule, jos aiot osallistua Pride-kulkueeseen, eikö se ole melko itsestään selvää, että aiot pukeutua jollain sopivalla tavalla, vai kuinka? Meiltä Partykingiltä löydät juuri sen, mitä haetkin, riippumatta siitä, onko se jotain pikkujuttuja vai jotain supersuurta ja kallista. Me olemme nimittäin hankkineet suuuuren valikoiman ja mukauttaneet sen asiakkaiden toivomusten ja kysynnän mukaan siitä lähtien, kun otimme ensimmäisen tuotteen valikoimaamme. Huomasimme pian, että liput – niin suuret kuin pienetkin – olivat erittäin kysyttyjä asiakkaiden keskuudessa, ja juuri sen vuoksi päätimme painottaa niihin erityisen paljon. Joten oletko hakemassa lippua Pride-juhlaan? Tervetuloa meille tekemään löytöjä ja hae oma ainutlaatuinen Pride-lippusi!

Suuret liput suuriin Pride-juhliin!

Etsitkö mahdollisesti todella suurta lippua, joka ei jää keneltäkään huomaamatta? Täältä löydät esimerkiksi tyylikkään Pride-lipun, joka on kooltaan 150 x 240 cm. Löydät jättimäisiä käsilippuja, joiden mukana tulee keppi, mutta löydät myös ehdottomasti suurimman Pride-lipun, mitä koskaan olet voinut edes kuvitella! Anna meidän esitellä: Paraatilippu Pride! Tämä lippu on kooltaan uskomattomat 3 x 10 metriä ja se saavuttaa täyden potentiaalinsa vasta silloin, kun teitä on iso joukko pitämässä siitä kiinni joka reunasta ja kulmasta. Tätä lippua et löydä mistään muualta ja siitä tulee oikein onnistunut "asuste" Pride-kulkueeseen. Älä kuitenkaan hämmästy, jos joku tai jotkut yrittävät olla "mukana" lipussa, niin sanotusti, mutta sehän on selvää, että he saavat olla mukana, vai kuinka?

Meiltä löydät myös käsiliput

Ehkä etsit vähän hillitympiä lippuja, jotka eivät vie niin mahdottomasti tilaa? Meiltä löydät lisäksi tavallisia käsilippuja standardikokoisina, vähän isompia lippuja, trans-lippuja, joissa on vähän muita värejä, lippuviittoja ja todeeella paljon muuta. Haluaisitko lisäksi yhdistää lipun johonkin toiseen lippuun? Ei ongelmaa, ottaen huomioon, että kaikissa lipuissa on periaatteessa samat värit, joten ne sopivat oikein hyvin yhteen toistensa kanssa. Jokin kaikista varastossamme olevista "minilipuista" sopii yhtä hyvin käytettäväksi ja heilutettavaksi Pride-paraatissa, kuin myös Pride-juhlassa kaverin luona tai vain arkena, kun haluat levittää vähän iloa ihmisten keskuudessa. Pride-liput meiltä löydät kaikissa mahdollisissa muodoissa ja eri kokoisina, mikä on superhyvä, sillä silloin löytyy jokaiselle sopiva lippu!

Erilaisia lippuja eri tarkoituksiin

Pride-lippukategoriastamme löydät kannettavaksi myös vähän erilaisempia lippuja. Kantamisella tarkoitamme, että voit yksinkertaisesti pukeutua siihen, kuten esimerkiksi lippuviittaan. Jos päätät hankkia lippuviitan meiltä, se tulee peittämään sinut kokonaan ja voit vain heilutella käsivarsiasi. Pujotat käsivarret viitan läpi ja sen jälkeen selkäsi on periaatteessa kokonaan sateenkaaren kaikkien värien peitossa. Täältä löydät myös lippuja, joita voit ripustaa niin sisälle kuin uloskin. Täällä on julkisivulippuja, joiden mukana tulee muovikeppi, sekä lippuja, joissa on reikäniitit, joten voit esimerkiksi naulata tai ripustaa ne makuuhuoneen seinälle. Tietenkään ei ole mikään välttämättömyys kantaa tai heilutella Pride- tai trans-lippua Priden 2024 aikana, mutta se on erittäin tyylikäs ja tehokas tapa osoittaa, että välittää ihmisistä, riippumatta siitä, minkä tyyppisistä ihmisistä on kyse. Täältä Partykingiltä löydät yksinkertaisesti kaiken, mitä haet pride-juhlaan.

Osta Pride-lippusi netistä Partykingiltä!

Yhteenvetona: meiltä Partykingiltä (tai Pridekingiltä, kuten haluamme myös kutsua itseämme) löytyy kaikenlaisia lippuja ja tarvikkeita sateenkaaren kaikissa väreissä. Täältä löydät minilippuja, tavallisia lippuja, pieniä lippuja ja niin suuria lippuja, ettei niitä pysty kantamaan yksin. Riippumatta siitä aiotko heilutella lippua, kantaa sitä, lämmitellä itseäsi sen avulla vai ripustaa sen seinälle, löydät sen meiltä. Täällä on myös lippuja, joiden mukana tulee keppi, lippuja, jotka voit kiinnittää ulkoseinälle, lippuja, jotka ovat yhtä hyvännäköisiä ylösalaisin kuin oikeinpäinkin. Tee Prideen osallistumisestasi legendaarinen ja unohtumaton! Tervetuloa tekemään löytöjä ja ostamaan Pride-lippusi meiltä Partykingiltä – nopeasti, kätevästi ja helposti! Love! <3
Lue lisää