Prideliput

Pride-liike tulee alunperin englannin kielen sanoista "gay pride", mikä merkitsee "homoseksuaalinen ylpeys" suomeksi ja se on osa gay-liikettä, joka mainostaa sitä, että ihmisten tulee olla ylpeitä seksuaalisesta identiteetistään! Jos on mukana Pride-liikkeessä, niin voidaan sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi, että puolustaa kaikkien ihmisten samanarvoisuutta, riippumatta siitä, onko joku homoseksuaalinen, musta, valkoinen, nainen tai mies. Pride-liikkeen tärkein symboli (mikä useimmilla liikkeillä on) on sateenkaarilippu ja se symbolisoi kaikkia värejä, mikä vastaa kaikkien samanarvoisuutta. Jos olet lähellä esimerkiksi pride-juhlaa, pride-paraatia tai pride-kulkuetta, tulet melko nopeasti huomaamaan, että useimmilla osanottajilla on jokin vaate tai vastaava sateenkaaren väreissä.

Pride tulee alunperin Los Angelesista, Yhdysvalloista ja se on lyhennys sanoista "Personal Rights in Defense and Education" ja se on perustettu vuonna 1966. Pride alkoi näkyä ympäri maailmaa paljon puhutun Stonewall-mellakan jälkeen, New Yorkissa vuoden 1969 aikana, jolloin kaikentyyppiset ihmiset, joita pidettiin "erilaisina" alkoivat kapinoida poliisin ratsiaa vastaan gay-klubissa Stonewall Inn. Tähän aikaan Pride oli radikaalimpi kuin mitä se on tänään, mutta itse päätarkoitus on puolustaa ihmisten erilaisuutta, mitä tulee ulkonäköön, seksuaaliseen suuntaukseen, alkuperään ym. Vasta tämän aikana alkoi pride-lippu näkyä ja levitä ympäri maailmaa. Toisin sanoen ei ollut mahdotonta, että joku, joka puolusti tätä, ripusti yhden ja toisenkin pride-lipun seinälle sängyn yläpuolelle.

Onko mahdollisesti niin, että sinä tai sinä ja ystäväsi aiotte osallistua Pride 2024-kulkueeseen ensi kesänä. Aivan oikein! Mutta kuule, jos aiot osallistua pride-kulkueeseen, niin eikö se ole melko itsestään selvää, että aiot pukeutua jollain sopivalla tavalla, vai kuinka? Meiltä Partykingiltä löydät juuri sen, mitä haetkin, riippumatta siitä, onko se jotain pikkujuttuja vai jotain supersuurta ja kallista. Me olemme nimittäin hankkineet suuuuren valikoiman ja mukauttaneet sen asiakkaiden toivomusten ja kysynnän mukaan siitä lähtien, kun otimme ensimmäisen tuotteen valikoimaamme. Huomasimme pian, että liput – niin suuret kuin pienetkin olivat erittäin kysyttyjä asiakkaiden keskuudessa, ja juuri sen vuoksi päätimme painottaa niihin erityisen paljon. Joten oletko hakemassa lippua pride-juhlaan? Tervetuloa meille tekemään löytöjä ja hae oma ainutlaatuinen pride-lippusi!

Sanotaan, että sinä ja ystäväsi olette liimailleet tarroja kaikkiin kapineisiimme, toisin sanoen polkupyöriin, selkäreppuun ja vaatteisiin. Olette maalanneet kasvonne ja vartalonne sateenkaaren väreillä. Olette ostaneet ne supertyylikkäät tightsit pride-väreissä ja käytätte siipiä, nekin sateenkaarenväreissä... eikö se olisi kuin sokerina pohjalla kantaa tai heiluttaa uskomattoman tyylikästä ja upeaa pride-lippua? Jos aiotte kulkea pride-kulkueessa, on lippu aivan välttämätön! Ei ainoastaan sen vuoksi, että se on tyylikäs ja ihana tarvike, vaan myös siksi, että se välittää tärkeää sanomaa koko maailmalle. Lipun tai liput löydät meiltä erittäin nopeasti, kätevästi ja helposti hyvin järjestetystä tuotekategoriastamme, missä olet juuri nyt.

Haetko mahdollisesti oikein suurta lippua, joka ei jää keneltäkään huomaamatta? Täältä löydät esimerkiksi tyylikkään pride-lipun, joka on kooltaan 150 x 240 cm. Löydät jättimäisiä käsilippuja, joiden mukana tulee keppi, mutta löydät myös ehdottomasti suurimman pride-lipun, mitä koskaan olet voinut edes kuvitella! Anna meidän esitellä: Paraatilippu Pride! Tämä lippu on kooltaan uskomattomat 3 x 10 metriä ja se saavuttaa täyden potentiaalinsa vasta silloin, kun teitä on iso joukko pitämässä siitä kiinni joka reunasta ja kulmasta. Tätä lippua et löydä mistään muualta ja siitä tulee oikein onnistunut "asuste" pride-kulkueeseen. Älä kuitenkaan hämmästy, jos joku tai jotkut yrittävät olla "mukana" lipussa, niin sanotusti, mutta sehän on selvää, että he saavat olla mukana, vai kuinka?

Ehkä haet vähän hillitympiä lippuja, jotka eivät vie niin mahdottomasti tilaa? Meiltä löydät lisäksi tavallisia käsilippuja standardikokoisina, vähän isompia lippuja, trans-lippuja, joissa on vähän muita värejä, lippuviittoja ja niiin paljon muuta. Haluaisitko lisäksi yhdistää lipun johonkin toiseen lippuun? Ei ongelmaa, ottaen huomioon, että kaikissa lipuissa on periaatteessa samat värit, joten ne sopivat oikein hyvin yhteen toistensa kanssa. Jokin kaikista varastossamme olevista "minilipuista" sopii yhtä hyvin käytettäväksi ja heilutettavaksi pride-paraatissa, kuin myös pride-juhlassa kaverin luona tai vain arkena, kun haluat levittää vähän iloa ihmisten keskuudessa. Pride-liput meiltä löydät kaikissa mahdollisissa muodoissa ja eri kokoisina, mikä on superhyvä, sillä silloin löytyy jokaiselle sopiva lippu!

Pride-lippukategoriastamme löydät myös vähän enemmän erilaisia lippuja, joita voit kantaa. Kantamisella tarkoitamme, että voit yksinkertaisesti pukeutua siihen, kuten esimerkiksi lippuviittaan. Jos päätät hankkia lippuviitan meiltä, se tulee peittämään sinut kokonaan ja voit vain heilutella käsivarsiasi. Pujotat käsivarret viitan läpi ja sen jälkeen on selkäsi periaatteessa kokonaan sateenkaaren kaikkien värien peitossa. Täältä löydät myös lippuja, joita voit ripustaa niin sisälle kuin uloskin. Täällä on julkisivulippuja, joiden mukana tulee muovikeppi, sekä lippuja, joissa on lenkit, joten voit esimerkiksi naulata tai ripustaa ne makuuhuoneen seinälle. Tietenkään ei ole mikään välttämättömyys kantaa tai heilutella Pride- tai trans-lippua Priden 2024 aikana, mutta se on erittäin tyylikäs ja tehokas tapa osoittaa, että välittää ihmisistä, riippumatta siitä, minkä tyyppisistä ihmisistä on kyse.

Täältä Partykingiltä löydät yksinkertaisesti kaiken, mitä haet pride-juhlaan. Riippumatta siitä, haetko jättimäisiä lippuja, jotka järkyttävät ympäristöä, vai pieniä ja hillittyjä lippuja, joita voit heilutella vähän varovasti taustalla, niin meiltä löydät nämä kaikki! Suosittelemme tietenkin paraatilippua, joka on kooltaan 3 x 10 metriä, koska se on niin mahdottoman suuri, mutta emme tietenkään yritä pakottaa sinua mihinkään. Sitä paitsi teitä täytyy olla suuri joukko, jotta edes pystyisitte kantamaan sitä ympäriinsä. Tee pride-paraatista, pride-juhlasta tai pride-tilaisuudesta oikein unohtumaton – osta Pride- tai trans-lippu meiltä!

Tehdäänpä yhteenveto tästä kaikesta – meiltä Partykingiltä (tai Pridekingiltä, kuten me myös haluaisimme kutsua itseämme) löydät kaiken tyylisiä lippuja, joissa on sateenkaaren värejä. Täältä löydät minilippuja, tavallisia lippuja, pieniä lippuja, suuria lippuja sekä jättimäisiä lippuja, joita et voi kantaa yksin. Riippumatta siitä aiotko heilutella lippua, kantaa sitä, lämmitellä itseäsi sen kanssa vai ripustaa sen seinälle, niin löydät sen meiltä. Täällä on myös lippuja, joiden mukana tulee keppi, lippuja, jotka voit kiinnittää ulkoseinälle, lippuja, jotka ovat yhtä hyvännäköisiä ylösalaisin kuin oikeinpäinkin. Tee prideen osallistumisestasi legendaarinen ja unohtumaton!

Tervetuloa tekemään löytöjä ja ostamaan pride-lippusi verkkokaupastamme Partyking – nopeasti, kätevästi ja helposti!

Love! <3
Lue lisää