vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pride tuotteet

Suunnitteletko Pride-juhlia? Sinun ei itse asiassa tarvitse olla yhtään huolissasi, sillä jos on olemassa on juhla, joka on helppo koristella, niin se on juuri Pride-juhla. Ajattele paljoutta, ajattele suurta ja ajattele värikkyyttä! Partyking tarjoaa tietenkin paljon erilaisia juhlatuotteita, jotka sopivat täydellisesti koristelemiseen Priden aikaan. Pysy hollilla, niin kerromme lisää!

Pride-koristeet tunnelman luomiseen


Kun ajattelet Pride-koristeita, raidallinen Pride-lippu väreinään keltainen, oranssi, punainen, violetti, sininen ja vihreä on varmasti ensimmäinen koriste, mikä tulee mieleesi. Tietenkin voit tilata eri tyyppisiä Pride-lippuja täältä Partykingiltä. On suuria lippuja, jotka voit ripustaa seinälle. On pienempiä lippuja, joita voit heilutella, jos olet menossa Pride-kulkueeseen, ja on pieniä lippuja, joilla voit koristella juhlapöydän. Voit sitten yhdistää Pride-lipun erilaisten koristeiden kanssa kaikissa mahdollisissa väreissä.

Pride-ilmapallot tuovat lisää väriä ja iloa


Ilmapallot ovat välttämättömät kaikissa juhlissa ja voit valita monenlaisten eri ilmapallojen joukosta täällä Partykingillä. Yksi mahdollisuus on tilata useita eri värisiä ilmapalloja ja solmia ne yhteen upeaksi ilmapallokimpuksi, mutta jos et halua ilmapallokimppua, kenties sydämenmuotoinen, sateenkaarenvärinen folioilmapallo sopisi hienosti, tai pienet sateenkaarenväriset numeroilmapallot. Käytä Pride-ilmapalloja yhdessä muiden Pride-koristeiden kanssa luodaksesi upean juhlakokemuksen.

Luo värikäs Pride-juhla Pride-koristeilla ja -somisteilla


Sinun täytyy tietenkin tarjoilla vieraillesi jotakin hyvää syötävää Pride-juhlissa. Sinun täytyy toisin sanoen kattaa juhlava juhlapöytä. Aloita mielellään pöytäliinalla, jossa on eri värejä. Se näyttää kutsuvalta ja suojaa myös pöytää roiskeilta ja tahroilta. Yhdistä sitten liina iloisten väristen pahvilautasten ja pahvimukien kanssa. Ei ole itse asiassa yhtään hullumpaa käyttää pahvituotteita, kun kutsuu juhliin paljon vieraita. Se näyttää juhlavalta ja säästät myöhemmin sekä aikaa ja energiaa, kun vältät tiskaamisen juhlien päätyttyä. Älä unohda tilata lisäksi joitakin yhteen sointuvia lautasliinoja ja jos haluat tehdä kattauksesta todella upean, voit ostaa myös hieman pöytäkonfettia. Jos aiot tarjota kakkua ja joitakin muita makoisia leivonnaisia, löydät täältä myös upeita kakkukoristeita. Jos haluat tehdä suuren vaikutuksen vieraisiisi, tarjoa heille sateenkaarenvärinen kakku ja kuppikakkuja eri värisillä kuorrutuksilla. Täällä Partykingillä voit tilata strösseleitä, sokerimassaa ja paljon muita hauskoja leivontatarvikkeita.

Tilaa Pride-koristeesi meiltä Partykingiltä


Meillä Partykingillä n suuri valikoima Pride-koristeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan värikkään ja mieleenpainuvan Pride-juhlan. Selaa täällä sivustolla ja lisää suosikkituotteesi ostoskoriin. Tarjoamme aina alhaiset hinnat ja nopeat toimitukset. Kaikki juhlat ovat tärkeitä ja tekevät elämän hauskemmaksi, ja Pride-juhla on mielestämme vielä hieman erityisen tärkeä! Ala irrotella! Kutsu kaikki ystäväsi ja koko suku ihanaan ja värikkääseen Pride-juhlaan!
Lue lisää