vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
nutellahink-3-kg-50126-2

Nutella-sanko 3 kg

54,99 €

3000 g

Varastossa (4 kpl)
Etkö yksinkertaisesti ole tyytyväinen Nutella-purkkien alkuperäiseen kokoon? Eikö 200 grammaa riitä kaupassa käyntien välille? Satsaa kunnolla ja hanki itsellesi kolme kiloa! Ajattele, silloin sinulla on Nutellaa niin paljon, että se riittää hyvin vähintään seitsemän päivää! (kolme vuotta tavallisille ihmisille)

Nutella on päivittäistavarakauppojen tunnettu tuote, jota sukupolvet ovat rakastaneet. Nutellalla on tietenkin salainen resepti, mutta se maku voidaan yhdistää kultaan ja se sopii yhtä hyvin leipien päälle, pipareihin ja leivonnaisiin kuin suoraan purkista syötäväksi.

Paino: 3000 grammaa (3 kiloa).

Ainekset: Sokeri, palmuöljy, hasselpähkinät (13%), rasvaton maitojauhe (8,7%), vähärasvainen kaakao (7,4%) emulgointiaine: lesitiinit (soija), vanilliini.  Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, palmolja, hasselnötter (13%), skummjölkspulver (8,7%), fettreducerad kakao (7,4%),, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 50126-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

23

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit