gigantisk-choklad-toblerone-51807-5
gigantisk-choklad-toblerone-51807-6
Asiakaskuva
kb-gigantisk-sjokolade-toblerone-2
Asiakaskuva
kb-gigantisk-choklad-toblerone-51807-9

Jättisuuri Suklaa Toblerone

59,90 €

2 kiloa

 − art.nr 51807-1
Meistä kaikki ovat varmasti nähneet sellaisen, ja tiedämme ihmistyypin, jotka aina lähtevät huvipuistoista kantaen jättimäisiä suklaita ja karkkeja? Tiedätkö miksi? Niin, KOSKA HEILLÄ ON NIIN H**** HYVÄ TUURI! Mutta olemme ratkaisseet ongelman ja voimme saada oman jättisuklaamme, eikä tarvitse mennä yhteenkään tivoliin! Ei hullumpaa, vai mitä? 

Jättisuuri Suklaa Toblerone on juuri nimensä mukainen – jättisuuri pakkaus täynnä ihania Tobleroneja! Aikaisemmin näitä jättisuklaita on löytynyt vain tivoleista ja huvipuistoista... tähän asti! Osta paketti kotiin ja voit siis hyvällä omallatunnolla sanoa: "Ööh, hehe, voitin sen?"

Pakkaus sisältää yhteensä 2 kiloa Toblerone-patukoita á 35 grammaa, eli saat läjäpäin suklaata itsellesi tai jaettavaksi. Tämä on myös mainio lahja esimerkiksi isälle 50-vuotislahjaksi, syntymäpäiväsankarille tai itsellesi palkinnoksi onnistuneesta työstä! 

  • Pakkauksen koko: 84 x 16 cm
  • Maku: Toblerone Maitosuklaa
  • Huomioi  että kyseessä ei ole yksi suuri suklaapatukka!

Ainesosat: sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, hunaja (3,0%), voirasvamanteli (1.6%),
emulgointiaine (soijalesitiini), munanvalkuainen, aromi. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, honung (3.0%), smörfett, mandel (1.6%), emulgeringsmedel (sojalecitin), äggvita, arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

29

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit