vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Ystävänpäivämakeiset

Vuoden söpöin päivä tulee tietenkin kruunata ystävänpäivämakeisilla. Tiedämme tietenkin sen, että vaaditaan melkoinen määrä herkkuja, jotta se vastaisi rakkaimpasi olemuksen makeutta, mutta aina voi kuitenkin yrittää päästä samoihin lukemiin. Partykingiltä löydät nimittäin suuren valikoiman ystävänpäivämakeisia netissä todella hyvään hintaan, joten voit joka tapauksessa kokeilla. Kutsu sydänystäväsi nauttimaan suklaata, kirpeitä, sitkeitä tai rapeita makeisia. Meiltä löydät lähes kaikki nuorille ja vanhemmille sopivat vaihtoehdot. Kaikki ansaitsevat saada hieman erityiskohtelua tänä sydämellisenä päivänä.

Anna ystävänpäivälahja

Ystävänpäivää vietetään, kuten jo varmasti tiesitkin, 14. helmikuuta. Tätä juhlapäivää on vietetty katolilaisen kirkon keskuudessa 400-luvulta lähtien, mutta Pohjoismaihin perinne rantautui 1960-luvulta alkaen. Aivan liian myöhään, jos meiltä kysyt, sillä me emme halua jättää välistä yhtään tilaisuutta piristääksemme arkipäiviä. Jos jotakin tarvitaan keskellä helmikuuta, niin juuri elämäniloa, rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kerro jollekin erityiselle henkilölle ystävänpäivämakeisten kautta, kuinka paljon hänestä välität. Suklaan ystävät tulevat arvostamaan, jos olet kerännyt valikoiman heidän suosikkimakujaan yksittäisten patukoiden, pussien ja suklaalevyjen joukosta. Kerää herkut koriin, jonka voit kääriä sellofaaniin ja sitoa ympärille vielä kauniin narun.

Rakkaudentäyteiset lahjat suurpakkauksina

Ovatko tunteesi jotakuta kohtaan niin suuria, ettei niillä tunnu olevan rajoja? Kerro se jättimäisen ystävänpäivämakeispakkauksen muodossa, joka osoittaa rakkautesi suuruuden, tai anna lahjaksi makeisautomaatti, joka vain jatkaa ihanien herkkupalojen jakelua. Jos hänen sydämensä ei sula tuollaisen lahjan jälkeen, emme tiedä, mitä vielä on tehtävissä.

Ystävänpäivälahjat ystävälle

Kumppaneita tulee ja menee, mutta ystävät säilyvät, ainakin tunnetun sitaatin mukaan - joka tuntuu pitävän paikkansa. Osoita ystävänpäivämakeisten avulla arvostustasi sitä henkilöä kohtaan, joka on seisonut rinnallasi tuulessa ja tuiskussa. Kun sydänsuru on ollut suurimmillaan ja kyyneleet ovat virranneet. Henkilö, joka saa sinut nauramaan niin paljon, että melkein pissaat housuihisi ja jolla on aina kekseliäitä ideoita. Osta ystävänpäivämakeiset ylellisten toffeiden ja praliinien muodossa, ehkäpä alkoholin makuisina, ja juhlikaa yhdessä ystäväsi kanssa.

Kotitekoiset ystävänpäivämakeiset

Kotitekoiset ystävänpäivämakeiset ovat lähes aina parempia kuin tehdasvalmisteiset leivonnaiset, ainakaan jos et ole polttanut keksien tai kakkujen reunoja. Jos olet taitava keittiössä ja haluat tehdä vaikutuksen vaikkapa tyylikkääseen naapuriisi, voit kutsua hänet herkuttelemaan kotitekoisilla kekseillä, jotka olet koristellut ystävänpäivämakeisilla. Vadelma ja lakritsi on esimerkiksi veden kielelle herauttava makuyhdistelmä. Lisää kakkupohjiin vadelmahilloa, levitä kermavaahto ja ripottele pinnalla runsaasti lakritsipaloja. Nam nam!

Tervetuloa tekemään ystävänpäivämakeislöytöjä netissä!

Ethän unohda myöskään elämäsi tärkeintä henkilöä – itseäsi. Tarvitsetko hienon lahjarasiallisen ystävänpäivämakeisia vai vietätkö päivää yksin ja haluat piristää hieman sinkkuelämääsi herkullisilla makeisilla? Kuuntele kehosi tarpeita, ehkäpä kokonainen pakkaus pieniä ystävänpäivämakeisia tulee riittämään seuraavaan ystävänpäivään asti tai sitten sinun juttusi on sitkeä toffee, joka tarjoaa sopivasti energiaa. Vain sinä tiedät, mikä sinulle sopii parhaiten. Hauskaa ystävänpäivää!
Lue lisää