vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Joulumakeiset

Joulumakeiset kuuluvat jouluun! Voitko edes kuvitella jouluaattoa, joulupäivää tai tapaninpäivää ilman joulumakeisia? Eikö kuulostakin oudolta...? Aivan totta!

Osta joulukarkit helposti ja kätevästi netistä!


Partykingiltä löydät kaikki makeiset, joista olet koskaan unelmoinut tehdäksesi joulun makeistarjoilustasi mahtavan. Täältä löydät suklaan ja toffeen lisäksi vanhoja klassikoita, joiden luulit kadonneen jo useita vuosia sitten. Tutustu valikoimaamme, niin näet ne itse!

Meilltä löydät kaikkea klassisesta toffeesta vegaanisiin joulumakeisiin


Täältä Partykingiltä löydät runsaasti joulumakeisia. Makeisia, joita tulee syödyksi usein, makeisia joita et syö niin usein ja makeisia, joita söit viimeksi lapsena. Täältä löydät muun muassa ne kaikki ihanat "pukkitikkarit" eri makuvaihtoehdoissa, toffeeta, Mullsjön kermatoffeeta, vanhanajan toffeeta, punssinappeja ja monen suosikin – Finlandia Marmeladikuulia. Olemme ottaneet nämä kaikki valikoimaamme juuri sinua varten, jotta joulustasi 2024 tulisi onnistunut!

Suklaiset joulumakeiset


Pidätkö enemmän suklaasta? Täältä löydät myös sellaisia ihanuuksia kuin Marabou Polka, Dumlen piparkakun makuisena, todellisen klassikon Twistin, suositun Aladin-rasian ja paljon, paljon muuta. Voit tietenkin sekoittaa niitä keskenään haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi dipata Finlandia-kuulia Nutellaan, jos niin haluat. Kuka tietää, vaikka siitä tulisi uusi ja uraauurtava maku?

Makeiset koko perheelle


Muistathan, että joulussa on kyse lapsista, joten osta kotiin makeisia, joista kaikki pitävät eikä vain omia suosikkejasi. Pukkitikkari lapsille pitää heidät tyytyväisinä ja hyvällä tuulella kooooko joulun ajan.. tai ainakin melkein! Voit laittaa esille myös pussillisen Maltesereita, josta nuoret saavat osansa. Karkeilla saa nimittäin herkutella joulun aikaan!

Tervetuloa valitsemaan joulukarkkeja!


Riippumatta siitä, mitä karkkeja olet etsimässä, uusia vai vanhoja, löydät ne meiltä! Anna meidän auttaa tekemään vuosittaisesta karkkitarjoilustasi paras mahdollinen! Täältä löydät kaikkea maan ja taivaan väliltä, esimerkiksi vanhoja tuttuja joulumakeisia, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille, vegaanisia joulumakeisia, klassista suklaata, valkosuklaata, nougaata, herkullisia polkakarkkeja ja paaaljon muuta! Tervetuloa tekemään löytöjä ja tekemään joulustasi entistäkin parempi laajan joulumakeisvalikoimme avulla!
Lue lisää