moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-10
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-1
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-2
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-3
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-4
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-5
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-6
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-7
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-8

Moon Creations UV Neon Kimalle Huulipuna

5,99 €

Valitse tuoteversio

Tyylin viimeistely huulipunalla on monelle itsestään selvää, mutta juhla-asun viimeistely kimaltavalla huulipunalla on TÄYDELLISTÄ! Yhdistä upean naamiaisasun tai juhlamekon kanssa ja olet valmis juhliin, joita et tule hetkeen unohtamaan! Valitse 8 upean kimaltavan UV-värin joukosta suosikkisi!

Moon Creations UV Neon Kimalle Huulipuna toimitetaan kappaleittain ja sisältää 23 grammaa kimaltavaa uv-huulipunaa. Valitse väreistä Magenta, Vaaleanpunainen, Oranssi, Keltainen, Punainen, Vihreä, Sininen ja Violetti. Meikkiä ei ole testattu eläimillä ja se on 100 % vegaanista.

Myydään kappaleittain, yhden tuubin koko on 23 grammaa ja huulipuna on saatavana 8 eri värissä.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä huulipunaa huulille. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta. Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Tuotenro 58144

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit