moon-creations-uv-neon-kroppskrita-19
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-11
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-12
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-13
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-14
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-15
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-16
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-17
moon-creations-uv-neon-kroppskrita-18

Moon Creations UV Neon Vartaloliitu

alkaen

4,90 €

Valitse tuoteversio

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Jos haluat todella pelottavan (tai upean) eläin-/mörköteeman kasvoille, joka myös näkyy pimeässä, ovat nämä UV-vartaloliidut täydellinen vaihtoehto! Helppokäyttöinen liitu tekee kasvojen ja vartalon maalaamisesta helppoa. Päästä sisäinen mörkösi esiin!

Moon Creations UV Neon Vartaloliitu myydään kappaleittain ja yksi liitu sisältää 3,2 grammaa väriä. Saatavana 8 eri värissä: Vaaleanpunainen, Oranssi, Punainen, Keltainen, Vihreä, Sininen, Valkoinen ja Violetti. Jokaisessa meikkikynässä on näyttävä UV-teho, minkä ansiosta nämä vartalovärit sopivat täydellisesti rave-juhliin tai halloweenjuhliin. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se on 100 % vegaaninen.

Myydään kappaleittain ja saatavana 8 eri väriä. 

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä iholle ja vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Arvostelut

9

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit