vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Juhlapäivät Joulu Adventtikalenterit

Adventtikalenterit & Joulukalenterit

Joulukuun 1. päivänä avataan ensimmäinen luukku, ja jos on tarpeeksi kärsivällinen, saa avata yhden luukun päivässä aina jouluaattoon asti. Adventtikalenteri saa jokaisen joulukuun aamun tuntumaan jouluaatolta - ja eikö juuri sitä tunnetta kaivatakin talven pimeydessä ja kylmyydessä? Tutustu mahtavaan valikoimaamme ja löydä paras joulukalenteri juuri sinulle!

Adventtikalenterit aikuisille ja lapsille


Meiltä löydät kaiken mitä voit kuvitella tarvitsevasi joulun viettämiseen. Meillä on myös laaja valikoima adventtikalentereita! Olemme valinneet huolella parhaat kalenterit, jotta voisit löytää täydellisen kalenterin itsellesi, lapsellesi tai jollekulle muulle, jonka haluat yllättää. Kuvittele herääväsi joulukuun ensimmäisenä aamuna 2024 ja huomaavasi joulukalenterin - mikä onni! Aikuisille se merkitsee lähes sitä kuin oliis jälleen lapsi, ja sen tunteen muistat varmasti hyvin.

Suklaakalenterit makean ystäville


Pidätkö suklaasta? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan suklaalla täytettyjen adventtikalenterien valikoimaamme! Tarjoamme valittavaksi useita eri makuvaihtoehtoja, eri laatuja ja tuotemerkkejä. Voit avata luukun joka aamu jouluaattoon asti ja nauttia ihanasta suklaapalasta, mikä on rakas perinne monille lapsille ja aikuisille.

Leluja sisältävät kalenterit lapsille


Meillä on lapsille upea valikoima adventtikalentereita, joiden sisältönä on hauskoja leluja. Rakastaapa lapsesi Legoja, leikkihahmoja tai palapelejä, he tulevat rakastamaan jokaisen luukun avaamista saadessaan aina yllätyslelun. Voitko kuvitella? Joululahja avattavaksi JOKA päivä jouluaattoon asti - se on varmasti pidetty vaihtoehto!

Eroottiset adventtikalenterit


Mikset piristäisi joulukuun kylmiä iltoja makuuhuoneessa seksikkäiden aikuistren lelujen avulla, joita on saatavana esimerkiksi Satisfyer-tuotemerkiltä? Valitsemalla ylellisen eroottisen kalenterin saat uuden, jännittävän yllätyksen itsellesi ja kumppanillesi piristämään joulukuuta. Siinäpä vasta aikuisten kalenteri!

Löydä täydellinen joulukalenteri 2024 netistä!


Suklaa, kuvat, erotiikka tai pieniä lelupaketteja. Riippumatta siitä, millaisen kalenterin luukkuja haluat avata, tiedät, että adventin aikaan on luvassa hauskuutta! Tervetuloa tutustumaan tuoteryhmään, joka on täynnä ihania joulukalentereita jouluksi 2024 – meillä on vaihtoehtoja sekä aikuisille että lapsille!
Lue lisää