moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-10
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-1
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-2
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-3
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-4
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-5
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-6
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-7
moon-creations-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-8

Moon Creations UV Neon Kasvo - & Vartaloväri

alkaen 

4,98 €

Jos haluat näkyä kunnolla rave-bileissä, tämä Moon Creations UV-Neon-väri on siihen täydellinen! Valitse 8 värin joukosta suosikkisi ja kaikki värit loistavat pimeässä! Täydellinen rave-bileisiin, mutta tietenkin myös halloweenjuhliin ja festareille.

Moon Creations UV Neon Kasvo -& Vartaloväri myydään kappaleittain tuubissa, jonka koko on 12 ml. UV Neon on saatavana 8 eri värissä: Vaaleanpunainen, Oranssi, Punainen, Keltainen, Vihreä, Sininen, Valkoinen ja Violetti. Kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä ja se on vegaaninen.

Myydään kappaleittain 12 ml tuubissa ja saatavana 8 eri värissä.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä sormilla, harjalla tai sienellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Tuotenro 58141

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit