moon-creations-uv-neon-harfarg-1
moon-creations-uv-neon-harfarg-58399-11
moon-creations-uv-neon-harfarg-3
moon-creations-uv-neon-harfarg-4
moon-creations-uv-neon-harfarg-5
moon-creations-uv-neon-harfarg-6
moon-creations-uv-neon-harfarg-7
moon-creations-uv-neon-harfarg-8
moon-creations-uv-neon-harfarg-9
moon-creations-uv-neon-harfarg-10

Moon Creations UV Neon Hiusväri

5,99 €

Valitse tuoteversio

Jos haluat näyttää hieman hienostuneelta ja maagiselta seuraavassa halloweenjuhlassa, silloin tämä Moon Creations -neonhiusväri on ehdottomasti sinua varten! Väri on helppo levittää hiuksiin ja jos haluat - käytä kaikkia meillä tarjolla olevia värejä yhtä aikaa! Koska hiusväri reagoi uv-valoon, sopii se myös täydellisesti reiveihin ja festivaaleille.

Moon Creations UV Neon Hiusväri toimitetaan yksittäin 15 ml:n tuubeissa ja se sisältää pimeässä hohtavaa uv-väriä hiuksiin. Valitse 8 ihanasta väristä. Värin poisto hiuksista on helppoa - peset sen pois kuten pesisit hiukset tavallisesti. Väri on vegaaninen eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

Myydään yksittäin 15 ml:n tuubeissa ja saatavana on 8 eri väriä.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä ihoon sormilla, harjalla tai sienellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Tuotenro 58399

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit