vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-strawberry-puree-71025-2
monin-strawberry-puree-71025-3
  • -10%

Monin Strawberry Purée

20,69 € 

22,99 €

100 cl

Varastossa (9 kpl)

Täydennä

Nyt on aika kohottaa kesädrinkit seuraavalle tasolle. Lisää muutama loraus mansikkasosetta ja saat nähdä, että janoiset ystäväsi ihmettelevät, kuinka voit olla niin loistava baaritiskin takana!

Monin Strawberry Purée sisältää mansikanmakuista sosetta, joka toimitetaan 100 cl:n pullossa. Avattu pullo säilyyy 3 kuukautta.

Ainekset: Sokeri, mansikkasose, luonnollinen mansikka-aromi ja muita luonnollisia makuaineita, happo: sitruunahappo, väri: antosyaniinit, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, sakeuttamisaine: pektiini. Sisältää 50,1 % mansikkasosetta. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita. Ingredienser: Socker, jordgubbspuré, naturlig jordgubbsarom med andra naturliga smakämnen , syra: citronsyra, färg: antocyaniner, konserveringsmedel: kaliumsorbat, förtjockningsmedel: pektin. Innehåller 50,1% av jordgubbspuré. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71025-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit