monin-passion-puree-1

Monin Passion Purée

22,99 €

100 cl

Varastossa (11 kpl)

Täydennä

Mitä olisi drinkki ilman aitoa hedelmää? Passionhedelmää tarkemmin sanottuna! Jos mielestäsi on työlästä huuhdella, kuoria ja puristaa, niin voit sen sijaan satsata Moninin Passion Puréeseen - valmiiksi muusattua ja valmista sujautettavaksi lasiin!

Monin Passion Purée sisältää sosetta, joka maistuu passionhedelmältä, ja joka toimitetaan pullossa, joka sisältää 100 cl.

Ainekset: Sokeri, vesi, tiivistetty passionhedelmäsose, luonnollinen makuaine, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, sakeuttamisaine: pektiini, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Sisältää 50,1 % passionhedelmäsosetta. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita. Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad passionsfruktpuré, naturlig smak, surgörande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, konserveringsmedel: kaliumsorbat. Innehåller 50,1% av passionsfruktpuré. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71016-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit