monin-raspberry-puree-1

Monin Raspberry Purée

24,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Lisätarvikkeet

Monin Pumppu Soseelle

Monin Pumppu Soseelle

15 ml
14,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Jos aiot tehdä vilvoittavan drinkin kesäkuumalla, niin siitä ei suinkaan tule huonompi suuresta nokareesta vadelmaa - päinvastoin! Tutkimukset osoittavat, että siitä tulee 100 kertaa niin hyvää! 

Monin Raspberry Purée sisältää sosetta, joka maistuu vadelmalle, ja joka toimitetaan pullossa, joka sisältää 100 cl. 

Ainekset: Sokeri, tiivistetty vadelmasose, vesi, väriaine: antosyaanit, luonnolliset aromiaineet, happo: sitruunahappo, sakeuttamisaine: pektiini, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Sisältää 50,1 % vadelmasosetta. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita. Ingredienser: Socker, koncentrerad hallonpuré, vatten, färgämne: antocyaniner, naturliga aromämnen, syra: citronsyra, förtjockningsmedel: pektin, konserveringsmedel: kaliumsorbat. Innehåller 50,1% av hallonpuré. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0