vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-kanel-drinkmix-1

Monin Kaneli Drinkmix

16,99 €

70 cl

Varastossa (6 kpl)
Mausta kaakaosi tai hyvä kahvijuomasi tällä makusiirapilla, joka maistuu maisteiselta kanelilta. Se luo lämpöä ja kodikkaan tunteen kylmien kuukausien aikana, mutta sopii myös hedelmäiseen jääteehen tai sangriaan kesällä.

Monin Kaneli Drinkmix on drinkkisiirappi, joka maistuu kanelilta ja luo intensiivistä makua sekä juomiin että jälkiruokiin.

Pullon tilavuus on 700 ml. Avattu pullo säilyy 3 kuukautta.

Ainesosat: Sokeri, vesi, luonnollinen kaneliaromi – sisältää muuta luonnollista aromia, tiivistetty sitruunamehu, väriaineet: E150b, E163, säilöntäaine: E202. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, vatten, naturlig kanelarom - med annan naturlig arom, koncentrerad citronjuice, färgämne: E150b, E163, konserveringmedel: E202. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 40646-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit