monin-sockerfri-caramel-syrup-72945-1
Asiakaskuva
kb-monin-sukkerfri-karamellsirup-72945-2
Asiakaskuva
kb-monin-sukkerfri-karamellsirup-72945-3

Monin Sokeriton Karamellisiirappi

14,99 €

Varastossa (50+ kpl)

Täydennä

Tee täydellistä frappucinoa ilman sokerin lisäystä! Sokerittomalla karamellisiirapilla maustamalla voit jättää sokerin pois, mutta juoma on edelleen makeaa, joten mikään ruokavalio ei voi estää sinua ja sinun makeannälkääsi. 

Monin Sokeriton Karamellisiirappi on sokeritonta karamellin makuista makusiirappia. Käytetään antamaan makua juomiin, kuten kahviin ja teehen. Myydään 70 cl:n pullossa.

Ainesosat: Vesi, lisäaine: polydekstroosi, aromi, sakeuttamisaine, selluloosakumi, happamuudensäätöaine: viinihappo (L(+)-), makeutusaine: sukraloosi, asesulfaamikalium, väriaine: E150b, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Vatten, filler: polydextros, arom, förtjockningsmedel: cellulosagummi, surhetsreglerande medel: vinsyra (L(+)-), sötningsmedel: sukralos, acesulfamkalium, färgämne: E150b, konserveringsmedel: kaliumsorbat, natriumbensoat. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72945-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

18

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit