monin-pumpkin-spice-78551-1
monin-pumpkin-spice-78551-2

Monin Pumpkin Spice

15,99 €

70 cl

Varastossa (18 kpl)

Täydennä

Mausta juomasi syksyisillä mauilla! Tämä makusiirappi on saatavana ihanilla kanelin ja mausteneilikan mauilla, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi latteen tai jos teet ikioman Pumpkin Martinin. Mikset kehittäisi oman cocktailin? Vain mielikuvitus on rajana! 

Monon Pumpkin Spice on maku- ja värivahvenne, jonka makuina on kurpitsa, kaneli ja neilikka. Sopii erinomaisesti martiniin tai eri tyyppisiin smoothieihin. 

Toimitetaan 70 cl:n pullossa. 

Ainesosat: Sokeri, vesi, luonnollinen kurpitsa-aromi, väri: E150a, luonnollinen kaneliaromi ja muut luonnolliset aromit, luonnollinen mausteneilikka-aromi, luonnollinen aromi. Sisältää kurpitsamehua. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vatten, naturlig pumpa arom, färg: E150a, naturlig kanel arom med andra naturliga aromer, naturliga kryddnejlika arom, naturlig arom. Innehåller pumpajuice. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78551-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit