vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
ice-cream-machine-godis-93818-1

Ice Cream Machine Karkit

2,99 €

Huomioithan, että tuote myydään yksittäin ja lajittelemattomana, eli tulee yllätys, minkä saat.
Kun karkit kohtaavat leikin, tuloksena ei ole muuta kuin iloisia ilmeitä ja naurua! Tilaa tämä pieni jäätelökone, joka annostelee herkullisia karkkipaloja, ja jaa karkkipussissa lastenjuhliin tai perjantain kotoilussa. Taattu hitti lasten keskuudessa!  

Ice Cream Machine Karkit sisältää pienen leluautomaatin (10 x 8 cm), joka on täynnä karkkia. Saatavana 3 eri väriä: pinkki, sininen tai keltainen. Se, minkä värisen tuotteen saat, tulee olemaan yllätys! 

Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille. 

Myydään kappaleittain ja lajittelemattomina 8 gramman pakkauksissa. 

Ainesosat: dekstroosi, glukoosisiirappi, aromit, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; paakkuuntumisenestoaine: E470b, väriaineet: E120, E133, E100. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Ingredienser: dextros, glukossirap, aromer, surhetsreglerande medel: citronsyra; klumpförebyggande medel: E470b, färgämnen: E120, E133, E100. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 93818-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit