projektor-med-godis-pyjamashjaltarna-92878-1
projektor-med-godis-pyjamashjaltarna-92878-2

Projektori Karkilla Pyjamasankarit

 3,50 €  2,80 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Huomioi että tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana, joka tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä kuva-aiheisen tuotteen saat!
Lastenjuhlat tulossa ja pyjamaan pukeutuneet sankarit ovat muodissa juuri nyt? Älä etsi enää! Tällä hauskalla projektorilla lapsi saa sekä hauskan lelun Pyjamasankarit-aiheella että hieman karkkia herkuteltavaksi - kaksinkertainen ilo! 

Projektori Karkilla Pyjamasankarit koostuu projektorista, joka näyttää Pyjamasankarit-kuvia ja jonka sisällä on karkkeja. Projektori on helppo kytkeä päälle sivussa olevalla painikkeella, kuten taskulamppu. 

  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: 11,2 cm
  • Sisältää paristot
  • Sisältää käyttöohjeet

HUOM! Tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä kuva-aiheisen tuotteen saat! 

Ainesosat: Dekstroosi, sokeri, glukoosisiirappi, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine: E470b, aromi (mansikka), happamuudensäätöaine: E330, pintakäsittelyaine: E903, väriaine: E162. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Dextros, socker, glukossirap, maltodextrin, klumpförebyggande medel: E470b, arom (jordgubb), surhetsreglerande medel: E330, ytbehandlingsmedel: E903, färgämne: E162. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.