fan-candy-crank-88797-1

Fan Candy Crank Karkki

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

16 grammaa

Varastossa
Juhlien tuoksinassa pieni viilentävä tuulonen voi olla ihanaa – tai kenties herkullinen makeinen. Tässä on täydellinen makeinen niin lastenjuhliin kuin perjantai-iltaan! 

Fan Candy Crank on lelutuuletin, joka on täynnä maukkaita hedelmänmakuisia makeisia. Saatavilla väreissä sininen, punainen ja vihreä. 

Myydään yksittäin 16 gramman pakkauksessa.

Ainesosat:Sokeri, glukoosisiirappi, briljanttisininen FCF, kurkumiini, titaanidioksidi, dekstroosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (E470B). Ingredienser: Socker, glukossirap, briljant blå FCF, curcumin, titandioxid, dextros, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra) antiklumpningsmedel (E470B). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 88797-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit