paw-patrol-candy-projector-8g-92875-1
paw-patrol-candy-projector-8g-92875-2

Projektori Karkilla Ryhmä Hau

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Kappaleittain

Tilapäisesti loppu
Huomaa, että tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä kuva-aiheisen tuotteen saat!
Lastenjuhlat tulossa ja Ryhmä Haun koirat ovat suosikkeja? Voit lopettaa etsimisen! Tällä hauskalla projektorilla lapsi saa sekä hauskan lelun, jossa on Ryhmä Hau -aiheinen kuviointi että samalla hyvää karkkia herkuteltavaksi - kaksinkertainen ilo! 

Projektori Karkilla Ryhmä Hau koostuu projektorista, joka näyttää Ryhmä Hau -kuvia ja jonka sisällä on karkkeja. Projektori on helppo kytkeä päälle sivussa olevalla painikkeella, kuten taskulamppu. 

  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: 11,2 cm
  • Paino (karkit): 8 grammaa
  • Paristot sisältyvät
  • Mukana käyttöohjeet

HUOM! Tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä kuva-aiheisen tuotteen saat! 

Ainesosat: Dekstroosi, sokeri, glukoosisiirappi, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine: E470b, aromi (mansikka), happamuudensäätöaine: E330, pintakäsittelyaine: E903, väriaine: E162. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Dextros, socker, glukossirap, maltodextrin, klumpförebyggande medel: E470b, arom (jordgubb), surhetsreglerande medel: E330, ytbehandlingsmedel: E903, färgämne: E162. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92875-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit