vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
look-o-look-godishalsband-2

Look-O-Look Godishalsband

2,00 €

90 g

Varastossa (50+ kpl)
Kultaisten ja hopeisten korujen saaminen on tietenkin hauskaa mutta paras materiaali kieltämättä on syötävä. Yllätä rakkaasi tai korista itsesi! Kätevä kun makeannälkä yllättää!   

Look-O-Look Godishalsband sisältää 5 kpl hedelmänmakuista karkkikaulakorua. Toimitetaan 90 g pussissa. Karkki on vegaaninen.

Ainesosat: dekstroosi, glukoosisiirappi, happo (sitruunahappo), väriaineet (betaniini, paprikaoleoresiini, betakaroteeni, antosyaniinit), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, maitohappojen mono- ja diglyseriinit), aromi, kookosöljy.
Ingredienser: dextros, glukossirap, syra (citronsyra), färgämnen (rödbetsrött, paprikaoleoresin, betakaroten, antocyaner), maltodextrin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, mono- och diglycerider av fettsyror), aromämnen, kokosolja.
Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Lisäkysymyksiä voit esittää asiakaspalvelullemme. Parasta ennen: Tuote säilyy min. 4 viikkoa ostosta, jos muuta ei ilmoiteta.
Tuotenro 63276-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

24

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit