Hem
> Ruoka & Juoma > Makeiset > Tivolimakeiset

Tivolimakeiset

Sirkusmusiikkia, naurua, iloa, kiljumista ja paljon hymyileviä ihmisiä. Siitä on tivolit tehty. Tivoleissa tuoksuu usein myös erilaiset herkut, jotka kuuluvat tivolikokemukseen ja Partyking onkin koostanut usein tivoleissa tavattavat herkut omaksi kategoriakseen. Näitä, jättikokoisia herkkuja on saatavilla tivoleissa usein vain erilaisten kilpailuiden, kuten onginnan, narunvedon tai erilaisten heittopelien palkintoina, mutta jos jäit edellisellä tivolireissulla ilman palkintoa, voit hankkia oman palkintosi suoraan verkkokaupastamme ja kertoa, että voitit sen tivolista. Kukaan ei saa tietää. Paitsi mukana ollut tyttö- tai poikaystäväsi tai lapsesi, johon halusit tehdä vaikutuksen, mutta epäonnistuit surkeasti purkkeja pallolla kaataessasi. Meiltä saat tilattua vaikka kaikki tivolista saamatta jääneet palkinnot ja valehdella, että kävit vielä uudemman kerran yksin tivolissa kaikki palkinnot voittamassa, kun jäi niin pahasti hampaankoloon. Näin saat säilytettyä kasvosi ja pääsette herkuttelemaan jättikokoisilla herkuilla, joita löydät verkkokaupastamme runsaasti. Tällä pelastat sen tilanteen, että sinulle jäi oikeasti tivolireissulta käteen vain paljon kuitteja ja tyhjiä arpoja, sekä säälittävä pehmolelu jostain pelistä, jossa kaikki voittaa joka kerta.

Jättimäinen suklaa tai jättimäinen makeinen on oiva palkinto itsellesi hyvästä työstä, vaikket sitä välttämättä onnistunut kilpailuista voittamaan. Voit myös hankkia sellaisen lahjaksi jollekin, josta välität kovasti tai lahjoa sillä lapsiasi. Jättimäinen suklaa on niin valtava, että siitä riittää myös jaettavaksi asti, joten voit huoletta antaa sen pois ja pääset todennäköisesti silti osingoille. Valikoimistamme löydät monenlaiset tivolimakeiset ja tivoliherkut, jättimäiset karkit, tivoli keksisuklaa -vaihtoehdot ja erilaiset tivolipalkinnot, joiden avulla voit tehdä vaikutuksen oikeastaan kehen vain herkuista pitävään. Tivolipalkinto on myös oiva tapa yllättää tyttö- tai poikaystäväsi tai puolisosi esimerkiksi ystävänpäivänä, syntymäpäivänä tai jos oikein haluat panostaa, niin vie hänelle seuraavilla treffeillä vähän isompi, jättimäinen suklaa. Hankit kylkeen vielä laittoman suuren kukkakimpun ja alat sovitella vuoden treffikumppani -kruunua pääsi päälle.

Partykingin makeisvalikoima on todella kattava ja saat tavallisten herkkujen lisäksi meiltä myös hieman isompia herkkuja, kuten jättimäinen suklaa, jättimäinen karkki, erilaiset tivoli keksisuklaa -vaihtoehdot ja monenlaiset tivolipalkinnot. Ne toimivat loistavasti myös juhlien järjestämisessä, sillä klassisen ongenvedon tai heittopelin saat kasattua takapihallesi vaikka kesäjuhliin. Olisikin melko hauskaa, kun vieraat saapuisivat juhliisi ja olisit laittanut takapihallesi erilaisia tivoliin viittaavia koristeita, joita löydät myös valikoimistamme. Erilaiset kilpailut ja palkinnot kuuluvat luonnollisesti olennaisena osana näihin karkeloihin ja voitko kuvitella sitä iloa, kun juhlavieraat kuulevat, mitä peleistä on palkintoina? Voi sitä ilon ja onnen määrää. Ennen kuin huomaatkaan, juhlavieraat pelaavat takapihapelejäsi kuin viimeistä päivää ja jos olet pelannut korttisi oikein, tässäkin tapauksessa talo voittaa aina. Pidä kuitenkin huoli, ettet itse huku herkkuihin ja suklaaseen, jos et anna muiden voittaa herkkujasi. Partykingiltä saat jättimäisten karkkien lisäksi paljon muita tuotteita, kuten naamiaisasuja, baaritarvikkeita, juhlatarvikkeita, erilaisia hauskoja kapineita ja monenlaista ruokaa ja juomaa. Nimemme ei suotta ole Partyking, sillä me tuomme tivolin tai bileet luoksesi, valitsemassasi laajuudessa.
Lue lisää