gor-det-sjalv-xl-girlang-1
gor-det-sjalv-xl-girlang-2
gor-det-sjalv-xl-girlang-3
gor-det-sjalv-xl-girlang-4
gor-det-sjalv-xl-girlang-5
gor-det-sjalv-xl-girlang-6
gor-det-sjalv-xl-girlang-7
gor-det-sjalv-xl-girlang-8
gor-det-sjalv-xl-girlang-9
gor-det-sjalv-xl-girlang-10
gor-det-sjalv-xl-girlang-58314-12
Asiakaskuva
kb-tee-se-itse-xl-kirjainnauha-58314-1

Tee-Se-Itse XL Viirinauha

24,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Miten yllätät parhaan kaverin, pomon, äidin ja isän tai vaikka itsesi? Jos sinulla ei vielä ole vakiintunutta toimintatapaa, voimme lämpimästi suositella tätä Tee-Se-Itse XL Viirinauhaa. Valitse suuresta määrästä kirjaimia, numeroita ja merkkejä, yhdistele niitä ja kirjoita esimerkiksi: "Isä 50 vuotta", "Paljon onnea" tai "Ollaan h*lvetin hyviä!". Kyllä, mahdollisuudet ovat rajattomat ja saatavilla on useita eri värejä ja yhdistelmiä, joten kirjainnauhat sopivat kaikkiin tilanteisiin - niin syntymäpäiville, halloweeniin kuin vauvakutsuillekin.

Tee-Se-Itse XL Viirinauha on hieno juhlakoriste, joka on saatavilla 9 eri versiona. Jokainen setti sisältää yhteensä 104 numeroa, merkkiä ja kirjainta, tarkemmin sanottuna: A-Ö, Æ, Ø, 00-99, "?", "!", sydän ja tähdet. Tee-Se-Itse XL Viirinauha on valmistettu tukevasta paperista, ja mukana on haaraniittejä ja joustavaa nauhaa, joiden avulla asennus ja kiinnitys onnistuvat helposti. Sopii kaikkiin juhliin ja voit käyttää symboleja yhä uudestaan ja uudestaan!

Oletko vahingossa tavannut äitisi nimen väärin (voi sentään!)? Ei hätää! Vaihda kirjaimet helposti oikeisiin ja juhlat onnistuvat hyvin.

  • Materiaali: Kova pahvi
  • Symbolien lukumäärä: 104 kappaletta
  • Symbolit: AAA BB CC DD EEE FF GG HH II JJ KK LL MMM NNN OOO PP QQ RR SSSS TTTT UU VV WW XX YY ZZ ÅÅ ÄÄ ÖÖ, ÆÆ, Ø Ø, 00.11,22,33,44,55,66,77,88, 99,??, !!, sekä 4 kpl sydämiä ja tähtiä
  • Merkkien koko: n. 20 x 16,5 cm
  • Kirjainnauhan mitat: voit tehdä niin lyhyen tai pitkän kuin haluat
  • Sis. symboleja, haaraniittejä, joustavaa nauhaa
  • Valittavana 9 eri versiota (useita versioita voi myös yhdistellä keskenään)
Tuotenro 58314

Arvostelut

26

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit