gor-det-sjalv-girlang-15
gor-det-sjalv-girlang-16
gor-det-sjalv-girlang-18
gor-det-sjalv-girlang-19
gor-det-sjalv-girlang-27736-31
gor-det-sjalv-girlang-21
gor-det-sjalv-girlang-22
gor-det-sjalv-girlang-23
gor-det-sjalv-girlang-24
gor-det-sjalv-girlang-25
gor-det-sjalv-girlang-26
gor-det-sjalv-girlang-27
gor-det-sjalv-girlang-28
gor-det-sjalv-girlang-29
gor-det-sjalv-girlang-30
Asiakaskuva
kb-gor-det-sjalv-girlang-2
Asiakaskuva
kb-gjor-det-selv-girlander-2
Asiakaskuva
kb-gor-det-sjalv-girlang-3

Tee-Se-Itse Viirinauha

alkaen

14,90 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Tervetuloa kotiin", "Onnea Ville", "Interventio", "Ulla 50 Vuotta". Niin, listasta voidaan tehdä kuinka pitkä tahansa  kaikilla tuhansilla tilanteilla, jolloin haluat yllättää jonkun juhlalla. Tärkeintä on tietenkin mukauttaa koristeet illan keskipisteen (center of attention) mukaan. Banderolli, joka onnittelee tai toivottaa tervetulleeksi, täyttää hyvin tehtävänsä juuri siinä ja silloin, mutta heti, kun juhla on loppunut, banderolli otetaan alas ja laitetaan jätehuoneeseen kierrätystä varten. What a waste!

Pysähtykäämme hetkeksi miettimään, olisiko tähän resurssien tuhlaamisen luomaan ongelmaan olemassa jotain ratkaisua. Kyllä on – ratkaisun näet tässä kuvissa! Viirinauha, jonka muokkaat tarkoituksen mukaan ja jota voit sitä paitsi voit käyttää uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Tee-Se-Itse Viirinauha on valmistettu kovasta paperista ja se toimitetaan niiteillä ja elastisilla nauhoilla yksinkertaisen asentamisen ja ripustamisen varmistamiseksi. Viirinauha on saatavana viitenä eri versiona: Kirjaimet Musta, Kirjaimet Kulta, Kirjaimet Hopea, Kirjaimet Väri ja Numerot Musta.

Tietoja tuotteesta Tee-Se-Itse Viirinauha:
  • Kirjaimet Musta, Kirjaimet Kulta, Kirjaimet Hopea sekä Kirjaimet Väri sisältävät seuraavat: AAAAA BBB CC DD EEEEEEE FF GGG HHH IIII JJ KK LLLL MMMM NNNN OOOO PPP QQ RRRR SSSSS TTTT UUU VV WW X YY Z ÅÅ ÄÄ ÖÖ ÆÆ ØØ Ë Ï Ü ßß Œ Ç Ñ & ! ? ' '
    Sekä yhteensä 18 kpl seuraavia merkkejä: ♦ ♥ ♠ ★
  • Lisäkitti (symbolit & numerot) on musta ja sisältää seuraavat: 00 11 22 33 44 55 66 77 88 99
    Sekä yhteensä 39 kpl seuraavia hahmoja: Hattu, karhu, kissa, valas, jäätelö, laiva, omena, kummitus, pöllö, sydän, kukka, ilmapallo ja sadepilvi.
  • Mitat: Numerot ja kirjaimet: 8 cm (K). Viirinauhan pituus: Ainoastaan mielikuvituksesi asettaa rajat.

Arvostelut

250+

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

3

Tägit