superhjalte-cape-med-mask-rosa-28521-2

Supersankari Pinkki Tarvikesetti

14,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Niklas
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Något kort cape möjligtvis, annars helt ok för priset
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Roberta
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Åse Johanne
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Supersankarin ei välttämättä tarvitse olla pukeutunut liehuvaan viittaan ja tyyliin sopivaan, puolet kasvoista peittävään silmänaamioon, josta huolimatta ihmiset tunnistavat sinut, mutta ovat kuin eivät olisikaan. Kun tarkemmin ajattelee, niin supersankarin asu ei oikeastaan ole ollenkaan hyvä idea: viitta voi tarttua mihin tahansa, kuten lentokoneen moottoriin tai tuulivoimalan siipiin, ja silmänaamion pukeminen vaan vie liikaa aikaa ja ennen kuin naamio on paikallaan, on juna jo suistunut raiteiltaan tai pankki ryöstetty putipuhtaaksi. Täysin hyödyttömiä siis koko viitta ja silmänaamio, kun tarkemmin ajattelee.
Mutta kuinka HAUSKAA muka on olla ilman näitä varusteita, kun kumminkin on supersankari? Eikö olekin sairaan paljon hauskempaa olla naamioitunut, kun on suorittamassa huippusalaista tehtävää? Vaikka supersankariasu olisikin hieman hankala ja epäkäytännöllinen, niin se aito supersankarifiilis, jonka asu tuo tullessaan, on tässä kaikkein tärkein, eikö niin?

Supersankari Pinkki Tarvikesetti sisältää tyylikkäästi tuulessa liehuvan pinkin viitan sekä tyyliin sopivan silmänaamion, joka solmitaan pään taakse. Mekko, kengät ja supervoimat eivät sisälly.

One size (aikuisten koko).Mitat: pituus noin 98 cm.