vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Oktoberfest

Hus hus hus kiiruhtakaa, sillä Oktoberfest 2024 on jo alkanut täällä Partykingillä! Uskallamme väittää, että olemme ansainneet nimemme, sillä me osaamme juhlimisen, ja etenkin kaikkien suosikin – nimittäin Oktoberfestin! Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan, ja täältä voit löytää paljon pieniä kivoja juttuja, jotka kuuluvat tähän iloiseen ja hyvänmakuiseen juhlaan. Enää ei tarvitse matkustaa Saksaan kokeakseen Oktoberfestin parhaita puolia.

Kaikki mitä sinun tulee tietää ennen Oktoberfestin alkamista!


Mikä on Oktoberfest?


Oktoberfest on vuosittain järjestettävä olufestivaali ja kansanjuhla, jonka paikkana on Saksan München. Tämä juhla tunnetaan laajasta paikallisten panimoiden olutvalikoimastaan, perinteisestä ruoastaan ja viihteestään. Juhla houkuttelee vieraita kaikkialta maailmasta, ja se on saksalaisia perinteitä ja yhteisöllisyyttä ylistävä kulttuuritapahtuma. Upean valikoimamme ansiosta sinun ei tarvitse matkustaa Saksaan saakka – olemme koonneet KAIKEN tarvitsemasi, jotta voit järjestää Oktoberfestin kotonasi!

Milloin Oktoberfestiä vietetään?


Oktoberfest pidetään yleensä syyskuun ja lokakuun aikana Münchenisssä, Saksassa. Nimestään huolimatta juhla alkaa useimmiten syyskuun puolivälissä ja jatkuu noin kaksi viikkoa – ja Partyking on siihen valmiimpi kuin koskaan aiemmin.

Miksi Oktoberfestiä vietetään?


Oktoberfest on perinne, joka alkoi kuningas Ludwig I:n ja Sachsen-Hildburghausenin prinsessa Theresen häiden juhlimisesta vuonna 1810. Juhlasta on sittemmin kehittynyt yksi maailman suurimmista kansanjuhlista, jonne ihmiset kerääntyvät nauttimaan hyvästä ruoasta, juomista (yhdestä jos toisestakin oluesta) ja tietenkin yhteisöllisyydestä.

Mitä Oktoberfestissä syödään?


Oktoberfestin aikana voit nauttia monenlaisia perinteisiä saksalaisia ruokia. Näihin sisältyvät klassikot, kuten bratwurst (makkara), pretzelit (suolarinkelit), schnitzel (paneerattu ja paistettu liha) ja sauerkraut (hapankaali), joita täydentää useimmiten olut (runsain määrin). Valitettavasti emme voi tarjota mitään edellä mainituista valikoimassamme, mutta meiltä löydät KAIKEN Oktoberfest-kattaukseesi sekä paljon oluttuoppeja ja olutlaseja unohtumattomien juhlien viettämiseen!

Luo upea Oktoberfest 2024 Partykingn tarvikkeiden avulla!


Tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi juhlissa tarjoamme runsaasti hauskoja olutlaseja, ja jos haluatte täydentää niitä, meiltä löytyy myös cooleja ja hauskoja pikkutavaroita, kuten lasinalusia. Juhlien viihteeksi tarjoamme monia naamiaisasuja, jotka sopivat tähän teemaan. Mitä sanoisit tyypillisestä tirolilaisasusta, tai mikset valitsisi mekoksesi jättimäistä olutlasia? Nyt puuttuu enää olut, ja kun liikutte eri pöytien välillä tai eri juhlissa, mukana on hyvä pitää olutlaukkua, jossa on paljon tilaa tavaroille. Meillä Partykingillä on laajaa kokemusta Oktoberfestin vietosta, joten mikset tutustuisi todella laajaan Oktoberfest-tuoteryhmäämme, joka sisältää niin oluttuoppeja kuin Oktoberfest-vaatteita lapsille ja aikuisille, miehille ja naisille. Löydät mahtavat housut, kauniit puserot, upeat hameet ja tietenkin klassisia hattuja!

Löydä inspiraatiota tirolilaisjuhliin meiltä


Täältä saat myös paljon hyviä vinkkejä ja ideoita esimerkiksi siihen, kuinka voit koristella Oktoberfest-juhliin 2024. Saat myös ihania vinkkejä juhlimiseen, ruokaan ja koristeluihin, mutta myös siihen, millaista tekemistä voitte keksiä juhlavieraiden kesken – esimerkkeinä erilaiset hauskat Oktoberfest-pelit. Meillä on myös sadoittain koristeita, asusteita ja sekä lasisia että muovisia olutlaseja, yhteensopivia naamiaisasuja ja paljon muuta. Nyt voikin jo varmasti huomata, että me todella rakastamme Oktoberfestin viettoa, vai mitä?

Meiltä KAIKKI juhlimiseen netistä!


Osta vaatteesi, asusteesi, tarvikkeesi ja koristeesi Oktoberfestiin 2024 netistä meiltä – nopeasti, kätevästi ja voittamattomin hinnoin! Tervetuloa!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat