vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Juhlapäivät Oktoberfest Oktoberfest-tarvikkeet

Oktoberfest-tarvikkeet

Kippis! Nyt on Oktoberfest! Tämä saksalainen traditio pidetään joka vuosi Münchenissä syyskuun lopusta lokakuun alkuun. Alun perin Oktoberfestiä vietettiin kruununperillisen Ludvigin ja hänen Theresensä avioliiton kunniaksi, mutta nyt on kyse luultavasti enemmän schnitzeleistä, rinkeleistä ja oluesta.

Meiltä löydät kaikki hauskat tuotteet Oktoberfestiin!


Meidän Oktoberfest-tavaroillamme voit yksinkertaisesti järjestää aivan omat olutjuhlat. Olemme koonneet yhteen tärkeimmät, kuten peruukit, viikset, tirolilaispaidat ja silinterihatut. Puhumattakaan meidän muista hauskoista tavaroistamme, joiden kanssa vieraat tulevat takuulla haluamaan valokuvan, kuten silmälasit olutpulloilla ja baijerilainen peruukkisetti. Koira ei tietenkään ole ilman asua, täältä löytyvät myös hienot lederhosenit nelijalkaiselle parhaalle ystävälle.

Löydät Oktoberfest-tuotteet upein hinnoin netistä


Paitsi Oktoberfest-tarvikkeita, kuten koristeita ja vaatteita, voit myös löytää hienoja ja hauskoja asusteita. Kuten korvarenkaat rinkeleillä, kaulakorun olutmukilla ja sormettomat hanskat Oktoberfest-aiheella. Juo olutta lasisaappaasta, yllätä rakkaasi Edelweiss-sydämellä tai lyö rikki pinata - nyt on Oktoberfest!
Lue lisää