vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Oktoberfest-kattaus

Autenttisen Oktoberfestin järjestämiseen tarvitaan hyvän ruoan ja juoman ohella myös tunnelma, joka henkii perinteistä saksalaista juhlatunnelmaa, joka on aistittavissa joka päivä 18. syyskuuta ja 3. lokakuuta välisenä aikana. Meiltä löydät täydelliset juhlakoristeet aidon Oktoberfest-kattauksen toteuttamiseen!

Oktoberfest-juhlien luonnetta kuvaavat värivalinnat


Perinteisen Oktoberfest-tunteen luomisessa värit ovat tärkeitä. Pöytäliina-, lautasliina- ja koristevalikoimamme heijastelee Oktoberfestiin perinteisesti liitettyjä värejä – sinistä ja valkoista. Näitä yksityiskohtia voidaan yhdistellä luomaan aito kattaus, joka vie vieraasi suoraan Saksan juhlavaan ilmapiiriin.

Käytä baijerilaisia elementtejä luomaan aitoa tunnelmaa


Saadaksesi aikaan todellisen Oktoberfest-tunnelman on tärkeää käyttää kattauksessa baijerilaisia yksityiskohtia. Tarjoamme valikoiman koristeita, kuten viirejä, baijerilaisia lippuja ja muita symboleita, jotka vievät ajatukset suoraan perinteiseen saksalaiseen kulttuuriin. Näitä yksityiskohtia voidaan käyttää katseenvangitsijoina pöydässä tai osana muuta koristelua.

Strukturoitu Oktoberfest-teemainen kattaus


Saadaksesi strukturoidun ja organisoidun kattauksen Oktoberfestiisi voit sisällyttää siihen myös istumapaikat ja paikkakortit. Käytä Oktoberfestiin liittyviä aiheita ja värejä luodaksesi yhtenäisen ja tunnelmallisen järjestelyn, joka auttaa vieraita löytämään paikoilleen.

Olutlasit, lautaset ja aterimet luovat juhlavia elämyksiä


Mikään Oktoberfest-juhla ei ole täydellinen ilman olutta ja ruokaa. Voit kohottaa elämystä kattamalla Oktoberfest-teemaisilla olutlaseilla, lautasilla ja aterimilla. Ne ovat käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka luovat osaltaan aitoa tunnelmaa!

Asusteet ja tarvikkeet yhteisöllisen tunnelman luomiseen


Voit tarjota vieraillesi pieniä asusteita ja tarvikkeita, jotta vieraasi pääsisivät Oktoberfest-tunnelmaan. Mikset valitsisi hattuja, kaulakoruja ja muita pieniä yksityiskohtia, joita vieraasi voivat käyttää juhlien aikana luodakseen leikkisän ja yhteisöllisen kokemuksen? Oktoberfest-koristeiden valikoimamme auttaa sinua luomaan juhlavan tunnelman Oktoberfest-kattaustasi varten. Perinteisten värien, baijerilaisten yksityiskohtien ja rustiikkisten elementtien avulla voit luoda tunnelman, joka vie vieraasi matkalle Saksan juhlavien perinteiden pariin! Laita soimaan hieman ompa-ompa-musiikkia, letitä hiukset, tarjoile olutta ja sitten oletkin valmis. Oktoberfest-kattaustuotteidemme avulla voit luoda baijerilaisen tunnelman omaan kotiisi!
Lue lisää