vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Oktoberfest-vaatteet

Oktoberfestiä juhlitaan joka vuosi näyttävästi ja arvokkaasti ja jos haluat olla mukana juhlallisuuksissa, on tärkeää hankkia sitä varten oikeat varusteet, Oktoberfest-vaatteet! Tämä saksalaiset juuret omaava festivaali sai alkunsa jo 1800-luvulla, mutta siitä on kehittynyt sittemmin kansainvälinen juhla, jota juhlitaan Münchenin lisäksi myös kaikkialla maailmassa! Perinteiset Oktoberfest-vaatteet ja saksalainen ruoka ovat tietenkin sen lähtemätön osa, mutta juhlallisuuksien kaikkein tärkein ainesosa on suurista tuopeista nautittava maistuva olut! On olemassa tietty Münchenissä pantu oktoberfest-olut, mutta jos sinulla ja ystävilläsi ei ole mahdollisuutta matkustaa paikan päälle ja nauttia tästä juomasta siellä, voitte aina pitää yllä perinnettä kotoa käsin.

Oktoberfest-mekko via lederhosenit? Meiltä löydät kaiken!


Olemme koonneet Partykingille runsaasti Oktoberfest-vaatteita, jotka voivat tulla tarpeeseen voidaksesi järjestää tämän juhla-ajan arvon mukaiset juhlat. Tyylikkäät ja seksikkäät polvisukat, tirolilaishatut, olkaimet vai lederhosen-housut? Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, jotta saat aikaan saksalaisen oktoberfestin, joka saa saksalaiset ystäväsi skoolaamaan kunniaksesi – PROST! Oktoberfestissä on kyse hauskanpidosta läheisten kesken ja suuren olutmäärän juomisesta. MASSIIVISEN OLUTMÄÄRÄN itse asiassa. Tiesitkö, että oktoberfest-päivien aikana kulutetaan käsittämättömät määrät tätä juomaa? 16 päivän aikana vuonna 2013 festivaalivieraat joivat kokonaista 7,7 miljoonaa litraa olutta – ei huonosti! Sinä ja ystäväsi ette ehkä tule saavuttamaan näitä lukemia, mutta voit ainakin varmistaa sen, että juhlat on suunniteltu huolella, lasit täytetään ja että jokaisen nälkäisen eteen laitetaan lautasellinen bratwurstia. Vähintään yhtä tärkeää kuin ruoka ja juoma ovat myös Oktoberfest-vaatteet.

Mitä pukea Oktoberfest-juhliin?


Tässä muutamia asioita, jotka ovat välttämättömiä, jos aiot juhlia oktoberfestiä: Lederhosen


Lederhosen ovat perinteiset shortsit, jotka on valmistettu nahasta ja jotka liitetään voimakkaasti osaksi Oktoberfest-vaatteita. Näitä shortseja käytetään usein paidan ja olkainten kanssa ja niiden etupuolella on usein pieni luukku vessakäyntien helpottamiseksi, kun on tullut juoneeksi litroittain olutta.

Tirolilaismekko


Yhtä ikoninen kuin miesten lederhosen-housut on myös naisten tirolilaismekko! Nämä mekot ovat perinteisiä Alpeilta peräisin olevia vaatteita, jotka tunnetaan korsettimaisesta yläosastaan vekkihameestaan ja rustiikkisista yksityiskohdistaan. Tutustu mekkojen valikoimaamme kaikkina mahdollisina värivaihtoehtoina löytääksesi tirolilaismekon, joka sopii juuri sinulle!

Dirndl


Oktoberfest-mekoista ei voi puhua mainitsematta dirndl-mekkoa! Tirolilaismekkoa voidaan kuvailla hieman yksinkertaisemmaksi ja rustiikkiseksi mekoksi, jossa on pitkä helma, kun taas dirndl-mekot ovat usein yksityiskohtaisempia brodeerauksineen ja koristeineen, ja niiden pituus voi vaihdella lyhyestä pitkiin hameosiin. Mikä sopii parhaiten sinulle? Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Tirolilaishattu


Tämä hattu on peräisin Tirolista, Alpeilta, mutta koko maailma on omaksunut sen käyttöönsä erityisesti oktoberfestiä juhliessaan. Ei ole väliä, puetko päähäsi perinteisen, laadukkaan hatun vai modernin version LED-valoilla ja lampuilla niin kauan kuin pidät sitä päässäsi koko juhlallisuuksien ajan!

Esiliina


Tyylikäs esiliina on upea yksityiskohta, minkä lisäksi se on hyvin käytännöllinen, kun on tullut juoneeksi litroittain olutta ja sitä alkaa valua jo suupielistä. Meiltä on saatavana runsaasti hauskoja, cooleja ja tyylikkäitä esiliinoja, jotka parantavat Oktoberfest-vaatetustasi entisestään!

Partykingiltä löydät kaikki asut Oktoberfestiin!


Partykingiltä löytämäsi Oktoberfest-vaatteet sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, oletpa kutsuttu Oktoberfestiin, järjestät juhlat itse tai olet matkalla naamiaisiin. Pukeudu oktoberfest-zombiksi, vedä jalkaasi näyttävät lederhosen-housut tai hanki upea esiliina vuoden juhlia varten. Autamme sinua asiassa upeiden hintojemme ja nopeiden toimitusten muodossa!
Lue lisää