aggjakt-83256-1
aggjakt-pask-83256-2
  • -47%

Munan Etsintä Suklaamunilla

14,99 € 

7,99 €

Nyt on pääsiäispupu ollut jälleen vauhdissa ja piilottanut kasan herkullisia suklaamunia puutarhaan! Juokse ulos ja etsi ne, niin saat istua nauttimassa niitä koko pitkän päivän. 

Munan Etsintä Pääsiäinen sisältää 24 kappaletta suklaamunia á 20 grammaa. Mukana tulee myös 6 kappaletta kylttejä, jotka ohjaavat tietä munia etsittäessä. 

Valmistusaineet: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, herajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaineet, luonnollinen vaniljan aromi. Saattaa sisältää pähkinöitä. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vasslepulver, skummjölkspulver, emulgeringsmedel, naturlig vaniljearoma. Kan innehålla nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 83256-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit