Aloitussivu > Teemat > Juhlapäivät > Pääsiäinen 2020 >
Näytä koko kuvaus

Pääsiäinen 2020

Pääsiäinen on yksi isoimmista juhlapyhistä Suomessa. Pääsiäisen aika on täynnä iloa, koska kevät kolkuttelee jo ovella auringon ja lämmön kera. Alkaa olla valoisaa ja historiallisesta näkökulmasta paasto on ohi ja voimme taas nautiskella ruuasta. Pääsiäistä vietetään koko maassa ja kaikkialla aika lailla samalla tavalla. Pääsiäissulkia, pääsiäismunia, pääsiäistipuja, pääsiäisnoitia, herkkuja, herkkuja, herkkuja ja herkkuja. Tilastojen valossa syömme pääsiäisen aikaan enemmän herkkuja kuin muina vuodenaikoina, eikä siinä vielä kaikki! Jopa munien kulutus kasvaa pääsiäisen aikaan. On myös hyvin tavallista, että kuntosalikorttien myynti kasvaa räjähdysmäisesti pääsiäisen jälkeen, koska ihmiset syövät niin paljon herkkuja. Ainoastaan uuden vuoden jälkeen kuntosalikortteja myydään enemmän.

Jos etsit pääsiäiskoristeita, kuten esimerkiksi värikkäitä sulkia, pääsiäismunia, tipuja tai jotain muuta hauskaa, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kaiken tee-se-itse-koristeista valmiisiin koristeisiin. Arkisista koristeista pääsiäiskoristeisiin. Valikoimastamme löydät Ilmapalloja, kertakäyttölautasia ja -aterimia sekä yhtä lailla servettejä, tarjoiluastioita ja paljon muita pääsiäiseen ja kevääseen liittyviä koristeita. Voitkin kutsua Partykingiä yhtä lailla ”Pääsiäiskingiksi” kun pääsiäinen lähestyy, eikä vain siksi, että rakastamme pääsiäistä, vaan siksi, että meiltä löydät kaiken tarvittavan pääsiäisen juhlintaan.

Ihmiset viettävät tai ovat viettämättä pääsiäistä niin monin eri tavoin, koska kaikki ovat erilaisia ja kaikilla on erilaisia perinteitä. Siksi olemme valinneet kaikki mahdolliset pääsiäiskoristeet valikoimaamme. Siksi, että sinä, minä ja Jukka 54 v. Mäntsälästä löytäisivät kaikki jotain passelia pääsiäisen viettoon. Etsitkö upeita keltaisia ilmapalloja? Meiltä löytyy! Aiotko koristella kotisi pääsiäiseksi tai mennä jonkun toisen järjestämiin pääsiäisjuhliin? Meiltä löydät useita erilaisia tipuasuja pienille ja isoille pääsiäisen viettäjille. Eri värisiä sulkia, pääsiäisen värein koristeltuja popcorn-astioita, pomppivia tipuja ja porkkanan muotoisia sellofaanitötteröitä. Joten mitäs sanot? Olemmeko todellisia Pääsiäisen kuninkaita?

Tarvitsetko erilaisia ulkokoristeita vuoden 2020 pääsiäisen juhlintaan? Mitä sanoisit upeista koristekivistämme, jotka on koristeltu kahdella pääsiäistipulla? Ovatko viimevuotiset pääsiäismunat hajonneet ja lapset kärttävät uusia? Meiltä Party(pääsiäis)kingiltä löydät valtavan valikoiman pääsiäismunia kaikissa mahdollisissa kokovaihtoehdoissa ja tarkoitamme todellakin JOKA KOOSSA. Meiltä löydät maalattaviksi soveltuvat tekomunat, jotta sinun ei tarvitse tehdä oikeisiin muniin reikiä ja tyhjentää niitä.

Muistathan myös, että pääsiäinen on myös lapsia varten, jotka pitävät väreistä ja liian suuresta määrästä pääsiäissulkia ja risuja, joita lojuu joka puolella keittiötä. On siis selvää, että sinun täytyy hoitaa tilanne heidän puolestaan! Pääset todelliseen kevättunnelmaan, kun kaikki on koristeltu nätiksi ja olette valmiita kesän tuloon. Kuten mainitsimme aiemmin, ihmiset syövät todella paljon herkkuja pääsiäisenä, eikö? Pääsiäinen on kuitenkin vain kerran vuodessa, joten hurjastele koristeilla ja herkuilla niin paljon kuin pystyt!

Etkö ole samaa mieltä ylläolevasta? Siitä riippumatta, millaista pääsiäistä aiot viettää, yksin, kavereiden tai perheen kanssa, löydät kaiken vuoden 2020 pääsiäisenä tarvittavan meiltä – herkut, kattaustarvikkeet, koristeet ulko- ja sisäkäyttöön ja paljon muuta. Myös maalattaviksi sopivat tekomunat, noita-asut, tipu-asut, pääsiäiskortit ja sankot munajahtiin saat Partykingiltä (Pääsiäiskingiltä)!


Tervetuloa valmistelemaan ja vastaanottamaan Pääsiäinen 2020 Partykingin avulla!

Alakategoriat

Suodatin

Näytetään 567 tuotetta
castle