vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pääsiäinen

Pääsiäinen on suurimpia juhlia maassamme. Pääsiäisen aikoihin olemme iloisimmillamme, koska kevät tuo mukanaan auringon ja lämmön, ja sekä lapsille että aikuisille se tarkoittaa myös kauan odotettua pääsiäislomaa. Mitä sinä aiot tehdä pääsiäislomalla 2024? Valo tulee takaisin keväällä ja historiallisesti pääsiäisenä paaston aika on ohi ja saamme jälleen iskeä kiinni suuriin ruoka-annoksiin. Pääsiäistä juhlitaan koko maassa suunnilleen samalla lailla. Höyheniä, pääsiäismunia, noitia, karkkia, karkkia, karkkia ja karkkia. Kyllä, pääsiäisenä syömme eniten makeisia, eikä vain niitä! Myös kananmunat menevät kuumille kiville pääsiäisenä. Voisi melkein luulla, että pääsiäisen jälkeen hankitaan kaikkein eniten kuntosalikortteja, sillä ihmiset ovat syöneet silloin niin paljon herkkuja (lukuun ottamatta uudenvuodenpäivää).

Milloin pääsiäistä vietetään?


Pääsiäinen sijoittuu ensimmäiselle sunnuntaille ensimmäisen täydenkuun jälkeen kevätpäiväntasauksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että pääsiäispäivän ajankohta vaihtelee joka vuonna, ja se voi olla niinkin aikaisin kuin 22. maaliskuuta, mutta viimeistään 25. huhtikuuta. Vuoden 2024 pääsiäisen ajankohta oli 31. maaliskuuta.

Pääsiäiskoristelu ja -koristeet


Jos etsit pääsiäiskoristeita, kuten värjättyjä höyheniä, ihania pääsiäisaskartelutarvikkeita, värityskuvia, pääsiäismunia, tipuja tai ruokaan laitettavia koristeita, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaikkea tee-se-itse-koristeista valmiisiin koristeisiin. Sekä arkeen että pääsiäisaterialle koko perheen kanssa. Täältä löydät ilmapalloja, pahvilautasia ja aterimia, kuten myös servettejä, tarjoiluastioita ja paljon pääsiäisen teemaan koristeltuja asioita, jotka kuuluvat kevääseen. Voisi sanoa, että Partykingistä tulee pääsiäisen koittaessa Pääsiäisking, eikä vain siksi, että rakastamme pääsiäistä, vaan myös siksi, että meiltä löytyy kaikkea mahdollista onnistuneeseen pääsiäisen viettoon.

Meiltä kaikkea karkeista tipuasuihin!


Meillä ihmisillä on erilaisia näkemyksiä siitä, miten pääsiäistä tulisi tai ei tulisi viettää. Osa jää kotiinsa pääsiäisloman 2024 ajaksi, osa päättää käyttää hyväkseen kaikki mahdollisuudet pääsiäisaktiviteettien toteuttamiseen. Jotkut suuntaavat laskettelemaan ja viihtymään, jotkut ehkä jopa Alpeille asti. Toiset voivat viettää aikaa kotona ja värittää hienoja pääsiäiskuvia. Juuri sen vuoksi olemme ottaneet valikoimaamme kaikkein parhaimmat pääsiäistuotteet - jotta sinä, minä ja naapurin Lasse löytäisivät itselleen jotakin todella hienoa. Etsitkö tyylikkäitä ilmapalloja, ja mahdollisesti vielä keltaisen värisenä? Jep, niitä löytyy runsaasti meiltä! Etsitkö pilailutuotteita pääsiäisen jäynien toteuttamiseen, ehkäpä pääsiäisjuhlissa? Täältä löydät useita erilaisia kanapukuja, jotka sopivat niin pienille kuin suurille, kuten myös eriväriset höyhenet, pääsiäisen sävyihin sopivat popcornastiat, liikkuvat tiput ja porkkanoilta näyttävät sellofaanitötteröt. Miten tämän nyt siis sanoisi... me taidamme todellakin olla pääsiäiskingejä?

Meiltä löydät kaiken pääsiäisen 2024 viettoon


Tarvitsetko ulkokoristeita pääsiäiseksi 2024? Mitä sanoisit huippuhienoista koristekivistä, joissa on kaksi tipua? Onko lapsille yleensä antamasi pääsiäismunat menneet rikki ja tarvitset uudet? Meitä Party(Pääsiäis)kingiltä löydät pääsiäismunia kaikkina mahdollisina kokovaihtoehtoina, ja tarkoitamme nyt todellakin KAIKKIA KOKOJA. Meillä on jopa tekomunia, jotka voit maalata, joten vältyt tekemästä reikiä oikeisiin muniin ja tyhjentämästä niitä. Muistathan vain, että pääsiäinen on myös lasten juhla. Tykkäävätkö he värien paljoudesta, ylenmääräisistä kasoista pääsiäishöyheniä ulko-oven koristeena ja rairuohosta keittiön somisteena? Silloin on selvää, että sinun tulee hankkia juuri nämä koristeet, lastesi vuoksi! Kaikkia koristeita katsellessa tulee todella keväinen olo, ja vähitellen voi alkaa valmistautua kesään. Kuten sanoimme, pääsiäisenä voi tulla syötyä aika palon makeisia, vai mitä? Älä siitä huoli. Pääsiäinen ei ole 365 päivää vuodessa, joten upota itseesi herkkuja niin paljon kuin haluat! Vai etkö ole samaa mieltä? Riippumatta siitä, millaisen pääsiäisen olet ajatellut viettää ja oletko silloin yksin, kavereiden kanssa tai ehkä perheenjäsentesi kanssa, löydät kaiken tarvittavan pääsiäiseksi 2024 – makeisia, kattaustarvikkeita, koristeita sisälle ja ulos ja paljon muuta. Jopa niitä tekomunia maalattaviksi, noitapukuja, tipuasuja, pääsiäiskortteja ja ämpärit munajahtia varten löytyvät täältä Partykingiltä! (Pääsiäskingiltä)! Tervetuloa tekemään löytöjä suomalaiseksi pääsiäiseksi 2024 meiltä Partykingiltä!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat