moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-9
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-1
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-2
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-3
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-4
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-5
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-6
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-7
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-8

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker

7,90 €

Valitse tuoteversio

Saammeko esitellä markkinoiden parhaimman Moon Creations -pigmenttiravistimen! Tämä meikki on erittäin korkealaatuista ja mikä parasta, siinä on myös UV-neontehoste, jonka ansiosta näyt pimeässä!

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker myydään kappaleittain ja sisältää 14 grammaa meikkiä. Valitse 8 neonväristä oma suosikkisi. Vaihtoehdot ovat: Vaaleanpunainen, Oranssi, Punainen, Keltainen, Vihreä, Sininen, Valkoinen ja Tummanvioletti - kaikissa väreissä on UV-tehoste. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat 100 % vegaanisia. Sopii kaikentyyppisiin juhliin, erityisesti UV-bileisiin ja reiveihin!

Myydään kappaleittain 14 gramman pakkauksissa ja saatavana on 8 eri värissä.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä sormilla, harjalla tai sienellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit