monin-choklad-drinkmix-1

Monin Suklaa Syrup

14,99 €

70 cl

Varastossa (12 kpl)

Täydennä

Tee ihania kahvidrinkkejä, ylellisiä pirtelöitä, vastustamattomia jälkiruokia tai jännittäviä olutsekoituksia käyttämällä erinomaista makusiirappia! Monin-suklaa käy yhtä hyvin lastenjuhliin kuin etkoille tai illalliselle. Lisäksi sitä voi käyttää, jos haluaa saada uusia frendejä. Sekoita johonkin hyvään, tarjoile ja luota siihen, että kaikki rakastavat suklaata!

Monin Suklaa Syrup on pullo makusiirappia, joka maistuu suklaalta. Ainesosat: sokeri, vesi, kaakaouute, väriaine (E150a). 

Tilavuus: 70 cl.

Ainesosat: Sokeri, vesi, aromi, väriaine: E150a. Sisältää kaakaouutetta. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vatten, arom, färgämne: E150a. Innehåller kakaoextrakt. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 30619-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit