monin-fladerblomma-drinkmix-1
Asiakaskuva
kb-monin-hylleblomst-sirup-40638-2

Monin Seljankukka Syrup

14,99 €

70 cl

Varastossa (19 kpl)

Täydennä

Harvat maut ovat niin mieltä ylentäviä kuin seljankukka. Kirpeä, makea ja intensiivinen maku sopii hyvin esimerkiksi sorbetteihin, juomiin ja teehen, mutta myös leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Seljankukka vie ajatuksesi kesäpäiviin ja on loistava janonsammuttaja virvoitusjuomissa. Lisääpä ripaus drinkkisiirappia kesäillan viiniisi ja avot.

Monin Seljankukka Syrup on seljankukan makuinen makusiirappi. Sen tuore ja kirpeä maku sopii loistavasti moniin juomiin, mutta myös jälkiruokiin.

Pullon tilavuus 700 ml.

Ainesosat: Sokeri, vesi, tiivistetty sitruunamehu, happo: sitruunahappo, luonnollinen aromi, luonnollinen greippiaromi. Sisältää seljankukkauutetta. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad citronjuice, syra: citronsyra, naturlig arom, naturlig grapefruktarom. Innehåller fläderextrakt. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 40638-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit