vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-fladerblomma-syrup-40638-2
monin-fladerblomma-syrup-40638-3
Asiakaskuva
kb-monin-hylleblomst-sirup-40638-2
  • -10%

Monin Seljankukka Syrup

13,50 € 

14,99 €

70 cl

Varastossa (23 kpl)

Täydennä

Harvat maut ovat niin mieltä ylentäviä kuin seljankukka. Kirpeä, makea ja intensiivinen maku sopii hyvin esimerkiksi sorbetteihin, juomiin ja teehen, mutta myös leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Seljankukka vie ajatuksesi kesäpäiviin ja on loistava janonsammuttaja virvoitusjuomissa. Lisääpä ripaus drinkkisiirappia kesäillan viiniisi ja avot.

Monin Seljankukka Syrup on seljankukan makuinen makusiirappi. Sen tuore ja kirpeä maku sopii loistavasti moniin juomiin, mutta myös jälkiruokiin.

Pullon tilavuus on 700 ml. Avattu pullo säilyyy 3 kuukautta.

Ainesosat: Sokeri, vesi, tiivistetty sitruunamehu, happo: sitruunahappo, luonnollinen aromi, luonnollinen greippiaromi. Sisältää seljankukkauutetta. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad citronjuice, syra: citronsyra, naturlig arom, naturlig grapefruktarom. Innehåller fläderextrakt. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu. Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad citronjuice, syra: citronsyra, naturlig arom, naturlig grapefruktarom. Innehåller fläderextrakt. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 40638-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit