vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-persika-drinkmix-1

Monin Persikka Syrup

14,99 €

70 cl

Varastossa (16 kpl)

Täydennä

Persikkaa käytetään laajalti sekä juomissa että ruoissa. Sen makea ja hedelmäinen maku nostaa muita makuja esiin ja tasapainottaa kokonaisuutta. Tämä drinkkisiirappi tekee juuri sen. Lisää pieni ripaus persikkaa juomiin, jääteehen, smoothieen tai jälkiruokiin ja kaikki maistuu ihan eri tavalla hyvälle.

Monin Persikka Syrup maistuu makealle persikalle ja se on vaaleanoranssia. Kokeile sekoittaa sitä ainesosiin, jota et ole kokeillut aiemmin ja ehkä keksit täysin uuden trendikkään juoman?

Pullon tilavuus 70 cl.

Aineosat: Sokeri, vesi, tiivistetty persikka- ja muu hedelmämehu, happo: sitruunahappo, aromi, väriaineet: E102, E129. Hedelmämehu yhteensä: vähintään 13 %, josta 10 % persikkamehua, E102, E129: voivat vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad persiko- och annan frukthuice, syra: citronsyra, arom, färgämnen: E102, E129. Fruktjuice totalt: minst 13%, varav 10% persikojuice, E102, E129: kan ha negativ effekt på barn beteende och koncentration. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 40655-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit