vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-2
Asiakaskuva
kb-mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-3
Asiakaskuva
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-4
Asiakaskuva
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-5
Asiakaskuva
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-6

Mama Mia Turkoosi Naamiaisasu

64,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Jos tiedossa on 70-luvun naamiaiset, tässä on ratkaisu! Tällä superupealla, kimmeltävällä luomuksella voit matkustaa ajassa muutaman vuosikymmenen taaksepäin ja lumota koko yleisön. Aivan kuin se ei olisi jo tarpeeksi, tämä on myös erittäin korkeaa laatua!

Mama Mia Turkoosi Naamiaisasuun kuuluu yläosa, housut ja vyö. Yläosa on valmistettu turkoosista plyysistä ja yhteensopivista puhvihihoista sekä hopeisesta, kimaltelevasta osasta vatsan kohdalla. Alapuolella on leveä, turkoosi, satiininen liehureunus, jonka reunassa on hopeanauha. Hihat ovat puhvimaiset ja kapenevat leveiksi, hopeisiksi kangasosiksi, joiden päässä on napit. Auki taiteltu kaulus on valmistettu turkoosista satiinista ja siinä on hopeareunus.

Hopeista keskiosaa pitkin kulkee kimaltelevia, hopeisia osioita, joissa on yhteensopivat napit. Housut on valmistettu turkoosista, joustavasta plyysistä ja vyötäröllä on resori, joka saa vaatteen istumaan hyvin. Molemmissa housunlahkeissa on 3 kpl leveitä satiiniliehureunuksia, joissa on hopeiset reunat. Vyö on leveä ja valmistettu hopeisesta, kiiltävästä materiaalista. Etuosassa on yhteensopiva, suuri ja suorakulmion muotoinen solki. Korut ja kengät eivät sisälly asuun.

Saatavilla olevat koot: Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46).

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu naamiaisasuistaan, jotka ovat fantastista laatua. Ne saattavat maksaa hieman enemmän, mutta ne ovat täysin omassa luokassaan! Niitä ei siis voi verratakaan muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä vaatteet ja käyttää asua uudelleen ja uudelleen.
Tuotenro 33487
Kopiera OK

Koko-opas

Arvostelut

32

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

4

Tägit