vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
mamma-mia-rosa-maskeraddrakt-1
Asiakaskuva
kb-mamma-mia-lyserodt-kostume-2
Asiakaskuva
kb-mama-mia-rosa-maskeraddrakt-3

Mama Mia Pinkki Naamiaisasu

64,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Matkaa suoraan 70-luvulle ja hurmaa yleisö tällä upealla ja laadukkaalla asulla! Asu on valmistettu plyysistä, tyllistä ja satiinista ja siinä on laadukkaat hopeiset yksityiskohdat. Varma voittaja naamiaisten parhaan asun valinnassa!

Mama Mia Pinkki Naamiaisasu sisältää yläosan, housut ja vyön.

Yläosa on valmistettu pinkistä plyysistä, jossa on yhteensopivat tyllihihat ja hopeanvärinen, kimaltava osa vatsan kohdalla. Alhaalla on leveä, pinkki satiiniröyhelö, jossa on hopeinen reuna. Hihat ovat puhvimaiset ja kapenevat leveällä kangasnauhalla, jossa on napitus alhaalla. Käännetty kaulus on valmistettu vaaleanpunaisesta satiinista ja siinä on hopeareunus. Hopeanvärisessä keskiosassa on kiiltävät, vaaleanpunaiset osat, joissa on hopeanapit.

Housut on valmistettu pinkistä, joustavasta plyysistä ja niissä on resori vyötäröllä, mikä takaa hyvän istuvuuden. Molemmissa lahkeissa on 3 leveää satiiniröyhelöä hopeareunoilla.

Vyö on leveä ja valmistettu pinkistä, kiiltävästä materiaalista hopeareunoilla. Edessä on yhteensopiva, suuri neliönmuotoinen solki.

Korut ja kengät eivät sisälly.

Saatavana koossa Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™-tuote. Wilbers on tunnettu erittäin laadukkaista naamiaisasuistaan. Ne maksavat kenties hieman enemmän, mutta ovat todellakin täysin omaa luokkaansa! Niitä ei voi verrata muihin naamiaisasuihin.
Tuotenro 33485
Kopiera OK

Koko-opas

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit