hogvaktshatt-1

Linnanvartijan hattu

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Robin
  8 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Man skulle kunna tro att denna hatt skulle ge vika och lägga sig ner på sidan pga av dess långa längd, men den stod ståtligt upp vid alla tillfällen den användes.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Nils
  9 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Den fyllde sitt syfte och funkade faktiskt bättre än förväntat. Den var mer stabil än vad jag trodde och höll sig upprätt utan problem. Kunde till och med head-banga med den på dansgolvet och den satt kvar, haha! Blev rätt varmt iofs :) Dock skulle jag inte säga att det är en "one size fits all", för det är lite vågat att påstå. Sedan skulle det var bra om remmen, som man ska ha under hakan, kunde justeras för bättre komfort. Men för det priset så hade jag som sagt inga monster-höga förväntningar så det var inga större problem.
  3 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Korkea musta vartijan hattu keinoturkiksella. Hatussa on kullanvärinen, leuan alle menevä nauha, joka pitää sen paikallaan. One size (aikuisten koko).