skelettspindel-prop-1

Jättihämähäkki Luuranko Rekvisiitta

29,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Hanna
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  superhieno
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä on halloweenkoriste, joka saa jokaisen vieraan ottamaan jalat alleen ja juoksemaan pois välittömästi. Paitsi että se näyttää oikein ällöttävältä hämähäkiltä, se on myös hirvittävän kokoinen saaden jokaisen hätkähtämään. Laita se näkyvälle paikalle kotona ja katso, kuinka vieraasi pelästyvät niin pian kuin näkevät sen.

Koristelemalla juhlasi pelottavilla yksityiskohdilla tulee se tekemään juuri oikean tunnelmaan. Halloweenina tulee Jättihämähäkki Luuranko Rekvisiitta tekemään itsestään oikein epäsuositun - sillä hyvällä tavalla. Suuri ja hopeinen pahalla katseella - kyllä, se näyttää oikealta hämähäkkiluurangolta.

Mitat: 26 x 54 x 92 cm (hyi!).