vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Halloweenkoristeet

Halloweenjuhlia vietetään keskellä pimeintä marraskuuta, joten juhla-aika on täydellinen niille, jotka rakastavat venyttää hauskan ja pelottavan rajoja. Sen lisäksi, että sinä ja perheesi pukeudutte ja pelottelette toisianne, halloween on loistava ajankohta koristella kotia. Tavoitteena ei niinkään ole siististi tai tyylikkäästi sisustettu koti, vaan pikemminkin pelottava! Mikään halloweenjuhla ei ole onnistunut ilman aavemaisia koristeita ja pelottavia leluja.

Meiltä kaikki halloweenkoristeet pelottavan halloweenjuhlan luomiseen


Monet meistä tietävät, että kurpitsat kuuluvat halloweeniin, mutta niin myös luurangot, katkenneet raajat, hämähäkit, hämähäkinverkot, kaiken muotoiset kynttilät, ja tietenkin haamut ja kummituksetkin. Tee siis kodistasi niin pelottava kuin mahdollista - ehkä kodistasi tulee tämän vuoden pelottavin, josta naapurit ja ystävät tulevat puhumaan koko loppuvuoden.

Tee löytöjä halloweenkoristevalikoimastamme!


Partykingiltä löydät kaikki mahdolliset tarvikkeet täydellisiin halloweenjuhliin riippumatta siitä, aiotko järjestää lastenjuhlat, pirskeet tai päivälliset. Hämähäkinseitit, lautasliinat, pääkallot ja pelottavat eläinhahmot - meiltä löydät kaikki ainekset tehdäksesi kodistasi ja halloweenjuhlistasi hiuksia nostattavan karmivat!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat